StoryEditorOCM
ViralMODNO OSVIJEŠTENA

Mlađa kći Tončice Čeljuske slika je i prilika svoje majke: Tihana u šetnji gradom od nje naslijedila i dobar stil, nosi torbicu od 15 tisuća kuna

Piše Gloria
21. travnja 2021. - 14:31

Kći televizijske voditeljice Tončice Čeljuske jednako je modno osviještena kao i njezina majka. Ne vidimo je često na špici, ali kada se pojavi, nikada ne razočara, piše Gloria.

Tončica Čeljuska jedna je od omiljenih televizijskih voditeljica, kako zbog šarma i elokventnosti, tako i zbog hrabrog modnog izričaja. Tončica u svakoj prilici pokazuje koliko voli modu, a tu je ljubav prenijela i na svoju mlađu kći Tihanu. Jedno ne osobito sunčano proljetno jutro Tihanu nije odvratilo od toga da složi pobjedničku kombinaciju.

Na sebi je imala čak nekoliko ovosezonskih modnih hitova - nešto duži proljetni kaput s kariranim uzorkom i resicama koji pomalo podsjeća na Chanel damske kompletiće. Ovakvi kaputi odlični su za prijelazno razdoblje jer su dovoljno topli kada zapuše, a opet nisu toliko debeli i teški kao zimski kaputi pa nam u njima neće biti vruće ni kada zapeče zvizdan.

Damsko ležerni look upotpunila je s dva klasika - crnom dolčevitom i još uvijek popularnim Dr. Martens čizmama. No, u fokusu je ipak bila dizajnerska torbica za kojom uzdišu mnoge žene - Gucci model Dionysus čija cijena doseže čak 15 tisuća kuna. Po svemu sudeći, Tihana, baš kao i njezina majka Tončica, voli upečatljive i kvalitetne modne dodatke, a ako ih još k tome potpisuju i poznati dizajneri, tim bolje.

image
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Tihana i Tončica 2019. na Hvaru. Koliko su modno osviještene dokazale su i u ljeto 2019., kada su ih naši fotografi uhvatili na ljetovanju na Hvaru. Tada su bile u nešto kraćim krpicama, ali jednako vesele i šik. Prave trendi dame!

18. travanj 2024 23:16