StoryEditorOCM
ViralZADARSKI PJEVAČ

Mladen Grdović prvi put komentirao razvod od Brankice: Ona živi kod svojih, ja sam u Arbanasima, nismo zajedno, ali i dalje smo u dobrim odnosima

Piše V.P.
10. studenog 2022. - 22:36

Prije dvije godine u medijima je odjeknula vijest kako je nakon 22 godine službeno okončan brak Mladena Grdovića i njegove supruge Brankice na Općinskom sudu u Zadru.

Brankica i Mladen više su se puta mirili i razilazili.

- Naše su duše jedno tijelo, mi smo jedna duša, iako smo gotovo u svemu različiti. Izgubio sam ponos, izgubio sam ono što su me mater i ćaća odgojili, sve sam izgubio. A nemam što Brankici, ona više ne raeagira na mene, ima pravo, dajem joj ponos. Dajem joj ponos i svakoj ženi koja može takvu budalu držati, a dobar čovjek - govorio je Grdović 2021. godine.

image

Mladen Grdović sa suprugom Brankicom.

Jure Miskovic/Cropix
 

A onda je svemu došao kraj u kolovozu 2021. Brankica je 21. svibnja iste godine podnijela tužbu protiv Mladena koju je sud potvrdio zaključivši da ne postoji mogućnost da se par pomiri.

Ove zime pjevač je na Anteni Zadar rekao da su se pomirili, a sada je kratko za naš portal komentirao razvod o kojem su svi pričali.

- Sve je fenomenalno. Brankica i ja u dobrim smo odnosima. Ona živi kod svojih, ja sam u svojoj kući u Arbanasima. Ona je i dalje dio mog života, iako više nismo zajedno - kaže Mladen.

Trenutno je u dogovorima za novogodišnji koncert, a postoji mogućnost da na Silvestrovo zapjeva Hrvatima u New Yorku što ga jako veseli.

image

Mladen Grdović sa suprugom Brankicom.

Luka Gerlanc/Cropix
25. travanj 2024 03:30