StoryEditorOCM
ViralNE VJERUJTE SVAKOME

Mladić je za mobitel štedio godinu dana, na oglasu je našao uređaj koji je koštao 2500 kuna, ali ga je teta zvana Slatki Anđeo prevarila...

Piše PSD
22. veljače 2021. - 18:01

Da ljudima ne treba previše vjerovati, posebno kad se preko oglasa kupuje razna roba, pokazuje i primjer ovog mladića koji je skupio novac za mobitel, ali ga je pri primopredaji dočekalo neugodno iznenađenje.

image
Screenshot

- Štedio sam za mobitel godinu dana i uspio sam ga naći. Stupio sam u kontakt s dotičnom gospođom i sve smo ugovorili. Cijena je bila 2500 kuna, s time da će mi ona donijeti osobno mobitel u mjesto gdje živim. Bio sam radostan, našli smo se danas popodne, gospođa se dovezla u lijepom autu, džipu zagrebačkih tablica.

image
Screenshot

Izvršili smo primopredaju, htio sam probati mobitel, ali je gospođa rekla: "Oprosti, zaboravila sam ga napuniti". Rekao sam, u redu, i otišao sam kući. Stavio sam ga puniti, a onda mi skoro srce nije puklo od jada kad sam vidio na što sliči mobitel. Pogledajte fotografije. A teta je plavuša, vitka, 50-ak godina. S njom je bio gospodin sijede kose.

Ne znam što bih za taj dvojac rekao kako su me prevarili, to je sramota. Na internetu se ta teta predstavlja kao Slatki Anđeo - napisao je ljuti mladić.

image
Screenshot
19. travanj 2024 17:15