StoryEditorOCM
ViralPOBJEDNICA

Mobitel joj je zasut porukama, a i jutro nakon trijumfa Mia Dimšić ne krije uzbuđenje: Normalno da me je strah Eurosonga, odgovornost je velika!

Piše Anita Matić
20. veljače 2022. - 12:19

Jel' me strah Eurosonga? Naravno da me je strah, velika je to odgovornost, kazala nam je Mia Dimšić jutro nakon trijumfa na Dori, na kojoj je pobijedila skladbom "Guilty Pleasure".

Dojmovi joj se, kaže nam, još uvijek nisu u potpunosti slegli, trebat će proći barem još nekoliko sati da u potpunosti procesuira što joj se zapravo dogodilo.

image
Matija Djanjesic/Cropix

Za Miju bi vrijedila ona dođoh, vidjeh, pobijedih, jer se kao debitantica na ovom natjecanju odmah vinula do trona.

- Teško je opisati kako se osjećam, oduševljena sam, jasno, a onih nekoliko minuta nakon proglašenja zapravo se uopće ne sjećam. Pobjedu sam, dakako, kao i svi drugi izvođači priželjkivala i nadala joj se, međutim kad se nađete na istom terenu sa sjajnom ekipom glazbenika, maksimalno predanih i fokusiranih na isti cilj, jasno je da je zapravo vrlo nepredvidljivo što će se dogoditi. Ne možeš znati kakav će netko ostaviti dojam u te tri minute, sve je moguće - komentirala nam je Mia, koja je u subotu navečer i proslavila svoj uspjeh. No, fešti tu nije kraj...

- Sigurno ću slaviti i s ekipom, prijateljima u Zagrebu, a sljedeći vikend planiram kod svojih u Osijek, tako da će se i tu veselje nastaviti. Moji roditelji su gledali Doru s povećim društvom, bili su oduševljeni, slavili - otkrila nam je Mia, kojoj su čestitari zasuli mobitel porukama podrške. Sve ih još, priznaje nam, nije stigla niti pročitati.

image
Matija Djanjesic/Cropix

- Mislim da je u pitanju troznamenkasti broj...Kad dođem doma, u svoj krevet, sve ću to u miru iščitati i svima zahvaliti, kaže osječka glazbenica, koja će odmah startati i sa pripremama za Eurosong, koji će se u svibnju održati u Torinu.

- Mi smo odmah nakon pobjede počeli već razgovarati o nekim stvarima, pred nama je veliki posao i potrudit ćemo se odraditi ga na najbolji mogući način, zaključila je ovogodišnja pobjednica Dore. 

image
Matija Djanjesic/Cropix
19. travanj 2024 16:53