StoryEditorOCM
ViralMORANA ZIBAR

Moja afrička avantura. Lovkinja iz ‘Potjere‘ upravo se vratila iz Egipta, a žali samo zbog jedne stvari koja joj se tamo nije ostvarila...

Piše Ines Stipetić/Gloria
16. siječnja 2022. - 08:46

- Na kraju naporne godine počastila sam se nezaboravnom avanturom i - kratkim rukavima u zimskom periodu. Mojoj kćeri želja je bila vidjeti piramide i sfinge, a svi zajedno uživali smo u krstarenju Nilom i obilasku drevnih hramova. Putujte, jer putovanja nesumnjivo šire vidike i znanje - kazala je Morana Zibar (45), lovkinja iz HRT- ovog kviza ''Potjera'' koja je Novu godinu sa suprugom Filipom Tomšićem i kćeri Katjom dočekala u Egiptu. A jedino žali što nisu vidjeli krokodile jer kako je rekla, svi su izmješteni u jezero Nasser, najveće umjetno jezero na svijetu koje se nalazi na jugu zemlje, piše Gloria.

Posjetili su brojne znamenitosti kao što su Luksor, Karnak, Asuan i Edfu, a Morana je nesumnjivo produbila svoje ionako opširno znanje o zemlji faraona.

Budućim natjecateljima ''Potjere'' sigurno neće biti lako ako ih dopadne pitanje o tome tko je gradio sve te silne hramove, kada su otkriveni i kada su vladali brojni faraoni, jer Morana sve to sada ima u malome prstu.

Krajem godine okušala se i kao glumica u predstavi ''Zagrizi u bajku: Božić kod Ivice i Marice'', gastro priči za djecu u kojoj se promovira blagdanski ugođaj i kultura stola, a ona u njoj igra - puricu.

- Čisti sam antitalent za pjevanje ples i glumu, ali se nadam da će moji pokušaji u tom smjeru nasmijati publiku. Sandri i meni ovo će biti glumački debi i priznajem da imam tremu, ali i neko pozitivno uzbuđenje i jedva čekam da krenemo - kazala je uoči premijere strastvena kvizašica koja u predstavi igra s food blogericom Sandrom Rončević i glumicom i redateljicom Petrom Radin koja ju tu duhovit priču i osmislila.

16. travanj 2024 00:06