StoryEditorOCM
ViralŠTO SE TU DOGAĐA?

Na HRT-u se šuška da se u subotu neće emitirati "Zvijezde pjevaju" jer dvoje kandidata ima koronu, ali čini se da je priča ipak malo drugačija...

Piše Mozaik SD
31. ožujka 2022. - 23:39

- Zbog bolesti, ove smo subote, 2. travnja, prisiljeni otkazati novo izdanje showa Zvijezde pjevaju te ga odgoditi za tjedan dana. Tako će treća epizoda u kojoj će se sedam parova natjecati u izvedbama pop i rock pjesama emitirati 9. travnja u 20:10 na Prvom - objavljeno je na službenoj Facebook stranici emisije, a umjesto popularnog showa prikazat će se film xXx s Vinom Dieselom.

S HRT-a poručuju kako im je zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije na prvom mjestu zbog čega ne mogu prekosutra realizirati emisiju čija je urednica Uršula Tolj.

Zorica Kondža nije oduševila gledatelje u showu ‘Zvijezde pjevaju‘, ne štede ni Marka Tolju: ‘Uporna je s vlaškim dijalektom, a njemu je svaka druga riječ ‘ovaj‘...‘

Nakon što su pustili obavijest na Prisavlju se počelo šuškati kako je dvoje kandidata showa pozitivno na Covid, a iako nitko nije pokazao teže simptome bolesti radi propisanih izolacija nije moguće producirati emisiju uživo.

image

Susret bivših partnera Barbare Kolar i Roberta Ferlina u 'Zvijezde pjevaju'.

Screenshot

S više informacija HRT bi u javnost trebao izaći tijekom sutrašnjeg dana, no pitanje je koliko ima istine u tome da su kandidati zaraženi koronom što bi trebalo pisati u priopćenju za medije.

Naime, iz izvora bliskog jednom od članova žirija, doznajemo kako je pravi razlog zašto emisije nema u subotu potpuno druge prirode i da nema nikakve veze s koronom.

Što se točno dogodilo i da li HRT uistinu nastoji nešto zataškati zasad ostaje - nepoznanica.

Podsjetimo, nova sezona 'Zvijezde pjevaju' nimalo nije oduševila Hrvate čemu u prilog govore i lošiji rezultati gledanosti. Gledatelji najviše zamjeraju to što uopće ne znaju tko je tu zvijezda, ali i zastarjeli format showa.

A di nam je Edita? Fanovi showa ‘Zvijezde pjevaju‘ nezadovoljni što se ne natječe voditeljica Radio Dalmacije. Doznajemo zašto je nećemo gledati na HRT-u

25. travanj 2024 04:15