StoryEditorOCM
ViralŠOK U SRBIJI

Nakon smrti Srpkinje u njezinom domu pronađena zabetonirana glava nestalog supruga: nitko ga godinama nije vidio, svih je uvjerila da živi u Rusiji. Roditelji ubijenog otkrili jezive detalje

Piše PSD
30. lipnja 2022. - 18:04

Na smrtovnici Biljane Stojanović, žene koja je prije nekoliko dana pronađena mrtva u pomoćnoj zgradi u svom dvorištu u selu Veliko Trnjane kod Leskovca u Srbiji, kao ožalošćen naveden je njezin suprug Ivan Stojanović. Međutim, na dan njezine sahrane otkriveno je da ga je ona ubila i potom zabetonirala njegovo tijelo, piše Blic.rs

Biljana je, kako se zasad vjeruje, izvršila samoubojstvo trovanjem. Nakon njezine sahrane, koja je održana jučer u ovom selu, policiju je pozvao jedan policajac i rekao im da se tijelo njezina supruga Ivana nalazi u kući.

Emotivna veza

Policija je nakon Biljanine sahrane upala u obiteljski dom Stojanovića, zapečatila ga je i počela potragu. Tada je pronađena zabetonirana glava muškarca, za kojeg se vjeruje da je u pitanju njezin suprug Ivan o kojem nitko ništa nije znao više od tri godine, jer je Biljana svima pričala da on živi i radi u Rusiji.

U trenutku kad je obitelj dala izraditi smrtovnicu za Biljanu, duboko potreseni zbog njezine smrti, mislili su da je samoubojstvo izvršila baš zato što joj supruga godinama nema i više nije mogla izdržati. Nisu ni slutili da će policija sada sumnjati da je upravo ona još prije tri, četiri godine ubila svog supruga i njegovo tijelo zabetonirala u dvorištu.

Rođak preminuo na sahrani

Da situacija bude dodatno bizarna i nevjerojatna, tijekom Biljanine sahrane jedan je njezin rođak preminuo.

- Cijelo selo došlo je jučer na sahranu i svi su bili vidno tužni i potreseni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu je pozlilo na ispraćaju i pao je na zemlju usred pogreba - rekao je mještanin.

- Svi su skočili da mu pomognu, zvali su i Hitnu pomoć. Liječnici Hitne pomoći pokušali su oživjeti nesretnog čovjeka, ali, nažalost, nisu uspjeli. Čuli smo da je doživio infarkt - rekao je.

Oglasili se roditelji 

Jovan i Ruža Stojanović, otac i majka Ivana, za kojeg se sumnja da je ubijen, a potom zabetoniran, ne mogu doći sebi nakon tragedije koja ih je zadesila. U razgovoru za portal Nova.rs objasnili su kako je njihov sin pronađen.

image
Screenshot/Nova.rs

- Tri godine je sjedio betoniran. Idemo na njezinu sahranu, ja nju žalim, a moj sin mrtav - počinje priču majka stradalog Ivana.

Njegov otac, koji je ranije danas išao u bolnicu kako bi dobio lijekove za smirenje, kaže da je Ivan bio vrijedan.

- Bio je mnogo marljiv, vrijedan, vrjednijeg djeteta nije bilo. Otišao je na dvije godine u Rusiju, sve je sredio i trebalo je još tri godine biti tamo. Htio je imati dio mirovine iz Rusije - rekao je nesretni otac.

Roditelji stradalog Ivana ističu i da su planirali raspisati potragu za njim nakon pogreba njihove snahe Biljane, koja se sumnjiči za zločin. Ističu da im je bilo sumnjivo to što ga nije bilo, niti su imali ikakvih informacija o njemu.

Jovan za portal Nova.rs objašnjava kako je pronađeno telo njegovog sina.

- Ima jedna prostorija gdje je staja, gdje su krave. Ušao je naš sin u prostoriju, vidio da je prostorija betonirana. Oni su njega zazidali, šuške od kukuruza stavili. Kad su prokopali, tada je lubanja izašla - rekao je otac.

Roditelji ističu da im je sve postalo sumnjivo kad je Ivanova kći pronašla njegovu putovnicu, što je bio dokaz da on nije izašao iz zemlje.

03. svibanj 2024 09:57