StoryEditorOCM
ViralGLAVNE ZVIJEZDE

Naša poznata glumica i kontroverzni političar više se ne skrivaju. Na partyju ukrali svu pažnju izmjenjujući nježnosti

Piše Lenka Gospodnetić/SD
22. lipnja 2022. - 14:24

Glumica Kristina Krepela i energični, kontroverzni političar Marin Miletić bili su najzanimljiviji uzvanici na partyju u hotelu Esplanade u Zagrebu održanim povodom drugog rođendana podcasta voditeljice Ane Radišić, čak su joj i "ukrali slavu" svojim dolaskom. Prema pisanju RTL-a pao je i prvi javni poljubac.

image

Kristina i Marin
 

Davor Pongračić/Cropix

Naime, već se mjesecima govorka da su glumica i političar, po formalnoj profesiji vjeroučitelj, u vezi. Sad su, eto, vezu objelodanili svojim ponašanjem i otvorenim iskazivanjem naklonosti jedno prema drugome, i tako su postali mamac za fotografe u tolikoj mjeri da je većina skoro zaboravila na "zvijezdu večeri", rečenu voditeljicu Radišić.

image

Kristina Krepela s dečkom Marinom Miletićem

Davor Pongračić/Cropix

Krepela i Miletić bili su čak i modno usklađeni kao već "prekaljen par", a nakon bolne smrti njegove supruge u rujnu prošle godine bilo je ohrabrujuće vidjeti tako radosnog i zaljubljenog udovca umjesto ucviljenog i emocionalno utučenog, kakvim smo ga donedavno doživljavali.

image


Veliki party povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić
 

Davor Pongračić/Cropix

Kristina je inače prilično privatno samozatajna glumica koja se realizirala i kroz - uz domaću filmsku scenu - uloge u popularnim američkim serijama kao što su HBO-ova "Igra prijestolja", "Nestali" i "Dig".

18. travanj 2024 01:20