StoryEditorOCM
ViralOKU NEUGODNO

Neugledna modna kombinacija mogla bi biti hit ljeta: hoćete li nositi čarape i šlape? Ne sramite se izreći svoj stav, otkrijte nam ga u anketi!

Piše Tea Sumić Miletić
2. lipnja 2020. - 13:05

Češki turisti, bakice s lošom cirkulacijom, male bebe u kolicima i očajne kućanice koje su navrat-nanos otrčale do dućana. Na njima smo navikli vidjeti čarape i šlape. Čak smo se pomirili s tim.

No, ako je suditi po Vogueu, ta oku neugodna kombinacija bit će hit ljeta. Na naš užas, čini se da je Vogue u pravu: čarape su sa šlapama već sparili i ponosno se pokazale Kendall Jenner i Sophie Turner, a Katie Holmes je bičvice isfurala s finim sandalama. Nazire li se to uistinu novi trend?

Podsjetimo li se malo kolekcija predstavljenih dok su se još mogli održavati tjedni mode, niz dizajnera ponudio nam je i ovo rješenje. Ana Sui, Fendi i Simone Rocha predstavili su svoje natikače, 'flatforme' i sandale na čičak u kombinaciji s čarapama, dok je Salvatore Feragamo spojio fine, klasične kožne sandale s bijelim sportskim čarapama.

Jedno se mora priznati: rješenje je to za sve (nas) koji još nismo stigli do pedikara, a ne da nam se više nositi tenisice i zatvorene cipele. Ili ipak nije?

20. travanj 2024 00:36