StoryEditor
ViralDRUŠTVENE MREŽE

Nikolina Pišek se oprostila od supruga Vidoja na Instagramu, posvetila mu dirljivu objavu i poručila: ‘Hvala na ljubavi, putuj i ne brini‘

Piše PSD
11. svibnja 2022. - 11:20

 

Nikolina Pišek se prvi put nakon izenandne smrti supruga Vidoja Ristovića oglasila na društvenim mrežama.

Posvetila mu je dirljivu posvetu u kojoj se zahvalila za sve dane ispunjene srećom, ali i tugom. Prisjetila se bezbržnih zajedničkih trenutaka za kojima žali da ih nije bilo više i poručila mu - 'Putuj i ne brini'.

image
Ranko Šuvar/Cropix

- Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem.

Sa svima nama....samo da je ovakvih trenutaka bilo više…

Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni.

Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih.

Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni.

Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…, napisala je Nikolina.

Podsjetimo, Vidoje Ristović, suprug voditeljice Nikoline Pišek, iznenada je preminuo prije nekoliko dana u 44. godini u salonu za masažu, a navodno se radilo o tretmanu strujom. Povjesničar umjetnosti se tijekom dana osjećao dobro i nije se žalio na nikakve zdravstvene probleme sve do pred samu smrt.

Ispraćaj Vidoja Ristovića bit će 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu.

26. lipanj 2022 21:45