StoryEditor
Viral"LIPOTA SE ZOVES"

Nova zarazna pjesma zadarskih tića: "Klapa Puntamika" piva lijepoj Missici!

Piše Zadarski.hr
24. srpnja 2020. - 17:28
Klapa PuntamikaYt Screenshot

Nakon uspješnice "Dva kamena", urešene ljepotama Velebita, Klapa Puntamika se vraća svom najdražem Zadru. Šetnjom ljepotama stolnog grada Dalmacije, u novoj pjesmi nastaloj u DMD Glazbenoj Manufakturi, zadarski tići još su jednom pokazali svu raskoš jedne od naših najpopularnijih i najproduktivnijih hrvatskih pop klapa.

Glazbu potpisuje Denis Maričić Dendo koji s Markom Dunatovom supotpisuje i stihove. Aranžman je djelo dugogodišnjeg suradnika klape Saše Gajića, glasove je posložio Jure Perica, a Igor Ivanović potpisuje miks i mastering. Snimljeno je u  studiju Music 4 life poznatog zadarskog producenta Tomislava Pehara. Sjajnu glazbu svojim su bravurama na gitari i mandolini upotpunili Zlatko Brodarić i Roko Jelić.

image
Klapa Puntamika
Yt Screenshot

Video su snimli Eugen i Toni Kogoj iz zadarskog foto Studija G. Lepršava i prekrasna ljepotica u spotu je Miss Zadarske županije Iva Mijolović za čiju su šminku i odjeću zaslužne Sendi Marijačić i Božena Bratović Smolić. Organizaciju je maestralno odradila Anita Maričić, dok je izvršni producent pjesme i spota i ovaj put Denis Maričić Dendo.

U ovoj ljubavnoj pjesmi veselih i razigranih tonova Klapa Puntamika još jednom pokazala je svu raznovrsnost stila i izričaja. Pjesma u ova teška vremena budi vjeru i nadu u bolje dane jer ljubav na koncu uvijek pobjeđuje.

image
Iva Mijolović
Yt Screenshot

Ljubav je pjesma, pjesma je ljubav i način života. Na to svojim djelovanjem i ustrajnim radom ponovno podsjeća Klapa Puntamika neumorno pripremajući svoj drugi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati na proljeće 2021. godine.

Tri nove pjesme već su u pripremi, nova međunarodna suradnja podsjetit će nas na nepresušne hitove devedesetih, a velika je želja klape pjesmom prošetati do Boke kotorske u još jednom, jadranskim suncem obasjanom duetu.

Do novih glazbenih susreta uživajmo u novoj pjesmi Klape Puntamika jer, kako kaže pjesma: "Lipota se zoveš... nikome te ne dam!"

Izdvojeno

29. rujan 2020 03:10