StoryEditorOCM
ViralMLADI DALMATINAC

Novi skandal trese show ‘Ljubav je na selu‘, Ante (24) iz Metkovića zatajio da ima dijete koje ne viđa? "Ako je to istina diskvalificirat ćemo ga!"

Piše Vinko Paić
3. lipnja 2021. - 16:44

Omiljena emisija RTL-a 'Ljubav je na selu' već 14. put traži srodne duše za farmere koji su odlučili uzeti sudbinu u svoje ruke i potražiti sreću.

Njih dvanaest predstavilo se u prvoj epizodi nove sezone, otkrivši svoje životne priče, a sada nestpljivo čekaju pisma gledateljica koje će pokušati osvojiti njihovo srce.

Mnogim damama za oko je odmah zapeo mlađahni Ante Čelić (24) iz mjesta Borovci u blizini Metkovića. Po struci je instalater grijanja, ali radi kao vozač i sadi sezonsko povrće. U slobodno vrijeme bavi se veslanjem, ide u teretanu, trči, a svira i harmoniku. Za sebe kaže da je veseljak, pošten i drag, no da ponekad može biti tvrdoglav, temperamentan i preiskren.

Najduža veza trajala mu je tri godine i sada je spreman pronaći društvenu i simpatičnu djevojku s kojom bi dijelio budućnost, a preferira plavuše.

- Volim plavuše jer su uvijek bile ludaste, bedaste i zanimljive. Vole sport, atrakcije, gradele i seksati se. Zadnja mi je cura bila plavuša i nadam se da će biti i iduća, rekao je Ante pred kamerama.

Kako kaže, lađe su mu potonule kada ga je s 13 godina napustila majka i s njom otada nije u kontaktu. 

- To se ne može oprostiti i to ne zaslužuje oprost, kazao je.

image
- Zadnja mi je cura bila plavuša i nadam se da će biti i iduća, rekao je Ante.
RTL

Iz više smo izvora doznali kako je Ante produkciji zatajio da je otac djeteta kojeg, navodno, ne viđa, kao ni djevojku s kojom je dobio dijete.

O tome su čuli i na RTL-u, a producentica showa 'Ljubav je na selu' Marija Jelena Zen potvrdila nam je saznanja do kojih smo došli.

- Tek nakon emitiranja njegovog profila produkciji se javila djevojka koja tvrdi da je majka njegovog djeteta na što nam je Ante odgovorio da nije znao za trudnoću te da nije u kontaktu s majkom djeteta niti s djetetom. Produkcija emisije Ljubav je na selu strogo osuđuje svako zanemarivanje djece te će Ante, ukoliko se dokaže da doista ima dijete i zanemaruje ga, biti isključen iz daljnjeg sudjelovanja u emisiji, kaže Marija Jelena i dodaje.

- Ante se prijavio za sudjelovanje u emisiji regularnim putem te je, kao i svi drugi farmeri, bio upitan za prošle veze, potencijalne brakove i djecu. Pritom je izjavio da iza sebe nema ozbiljnijih veza kao ni djece te da se prijavio u emisiju jer bi želio upoznati ženu s kojom bi jednog dana osnovao obitelj i postao otac. Potpisivanjem ugovora jamčio je za istinitost svojih tvrdnji. 

Podsjetimo, nakon što je u travnju krenula nova sezona 'Ljubav je na selu' produkcija je u montaži 'izrezala' sve scene u kojima je sudjelovao Jurica Živoder jer je na ruci imao tetovažu neprikladnog sadržaja.

23. travanj 2024 23:14