StoryEditorOCM
ViralSELIDBA

Objavljen je oglas da Doris Pinčić prodaje kuću u Velikom polju nedaleko Zagreba koju je s Borisom kupila bez kredita; Znate li koliko košta?

Piše MOZAIK SD
11. travnja 2022. - 14:14

Došlo je vrijeme za velike promjene u životu voditeljice Doris Pinčić i njezine obitelji: odluka o prodaji kuće je pala te se nekretnina ponudila na tržištu za 1,6 milijuna kuna. Ova vijest stiže tek desetak dana nakon vijesti da je Doris u novoj vezi s Davorom Guberovićem (46), koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu. Jedanaest godina mlađa voditeljica svoju ljubavnu sreću potvrdila je u izjavi za Gloriju, gdje je kazala kako njen partner nije javna osoba i dodala da ga ne želi izlagati medijskim reflektorima.

Kuća se nalazi u Velikom polju nedaleko Zagreba. Sagrađena je 2015. godine, a adaptirana i završena dvije godine kasnije, da bi je 2019. godine po cijeni od 1,4 milijuna kuna kupili Doris i bivši suprug Boris Rogoznica. Dvokatnica od 135 kvadrata ima pet soba te okućnicu od 508 kvadrata te četiri parkirna mjesta. Prodaje se potpuno namještena, a uz kuću dolazi i poljoprivredno zemljište od 130 kvadrata

Javnost je zaintrigiralo što je mladi par ovu kuću uspio kupiti bez dizanja kredita, a kako im je to uspjelo objasnila je naknadno za portal Žene i novac upravo Doris:

- Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu. Gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje.

Doris je, nakon rastave od Borisa, u Velikom polju nastavila živjeti sa sinom Donatom i kćerkicom Gitom.

02. svibanj 2024 13:15