StoryEditor
ViralROMANTIKA NA VISINI

Obnovljeni Vodotoranj u Vukovaru postao simbol ljubavi, na 50 metara visine pala je prošnja. Sretni par oglasio se na društvenoj mreži: Rekla sam da!

Piše M.P.
15. studenog 2020. - 15:25
Vlado Kos/Cropix

Na nedavno obnovljenom Vodotornju u Vukovaru, koji je ostao simbol Domovinskog rata, patnje i stradanja "grada heroja" i žrtava koje su dale život za obranu Hrvatske, dogodio se u petak romantični događaj o kojemu danas bruje društvene mreže.

Vodotoranj, koji je nakon obnove stavljen u funkciju kao povijesna atrakcija, ovih je dana tako postao simbol ljubavi. Mnogi petak 13. smatraju nesretnim danom, no prošli će petak 13. ostati zauvijek u srcima ovog ljubavnog para, prenosi Jutarnji list.

Dominik Maršić, zaposlenik Ministarstva obrane, na 50.33 metra visine zaprosio je svoju djevojku Doru Svitlanović, studenticu Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku.

- Rekla sam DA! - pohvalila se djevojka na svom Facebook profilu, a čestitku budućim mladencima uputio je i službeni Facebook profil Vukovarski Vodotoranj - simbol hrvatskog zajedništva. 

Izdvojeno

17. studeni 2020 15:34