StoryEditorOCM
ViralGODINAMA JE VRIJEĐA

Ogorčena Samantha Markle svoje je memoare u kojima otkriva ‘pravu‘ istinu‘ o polusestri Meghan Markle privela kraju, u prodaji su za koji dan

Piše M.P.
4. siječnja 2021. - 23:08

Samantha Markle, polusestra Meghan Markle dovršila je memoare u kojima je navodno otkrila neke obiteljske tajne. 

Knjiga nosi naziv "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1" ("Dnevnik nasrtljive princezine sestre prvi dio"), a bit će u prodaji u petak u Americi. U tijeku su i prednarudžbe preko interneta. 

Samantha Markle najavila je da će njezine priče otkriti ‘skrivenu i pravu istinu‘ o  toj pripadnici britanske kraljevske obitelji.

Samantha je još 2016. najavila da želi pisati o sestri, nakon što se saznalo za njenu vezu s princem Harryjem. Nakon toga je godinama javno lametirala o disfunkcionalnom odnosu s vojvotkinjom od Sussexa.

Samantha, koja živi na Floridi, posljednji put je vidjela polusestru 2008., a godinama vrijeđa Meghan u intervjuima. 

Nazvala ju je površnim penjačem po društvenoj ljestvici, isticala da je zamrznula odnose s njihovim ocem i ostatkom obitelji, rekla da nema nimalo ljudskosti i dala joj nadimak "vojvotkinja gluposti". 

Meghan, koja sada živi u kalifornijskom gradu Santa Barbara, s mužem, princem Harryjem i njihovim sinom Archiejem još ranije je isticala da su Samanthine tvrdnje apsurdne.

Ipak, vidjet ćemo hoće li se Meghan oglasiti ponovno kada knjiga krene u prodaju.

26. travanj 2024 16:30