StoryEditorOCM
ViralRONIOC KIKI

On je bio jedna od najvećih ljubavi Nikoline Pišek. Šarmantni Zadranin s voditeljicom je proveo tri godine, a prekidu je kumovala reality zvijezda: ‘Ostavio me zbog farmerice...‘

Piše PSD
12. kolovoza 2022. - 08:29

Prije udaje za nedavno preminulog Vidoja Ristovića, TV voditeljica Nikolina Pišek, jedno je vrijeme provela u vezi sa zadarskim roniocem Kristijanom Curavićem.

Upoznali su se u lipnju 2007. kad je Nikolina u Rogoznici otišla na tečaj ronjenja, a čak su se i zaručili, no do vjenčanja ipak nije došlo.

Mediji su pisali kako je tome kumovao njegov odlazak u reality show Nove TV 'Farma' gdje je upoznao Žanu Štrbac, inače bivšu go-go plesačicu. Zanimljivo je kako je tu sezonu 'Farme' vodila upravo Nikolina u paru s Mijom Kovačić.

image

Nikolina Pišek i Kristiijan Curavić

Dragan Matic/Cropix

- Da, istina je da smo Kristijan i ja definitivno prekinuli. Mislim da je konačno našao ženu koja mu odgovara - kazala je Nikolina Pišek.

On je kasnije našem novinaru rekao da su svemu presudili njegovi financijski problemi do kojih je došlo kad mu je propao jedan projekt.

- Nikolina je jedna od najlojalnijih osoba koje sam upoznao. Ne čujemo se više, ali pamtim je samo po dobru. Ona mi je rekla: 'Molim te, idi u Norvešku, počeo si loše utjecati na mene i moje dijete radi te tvoje upornosti i guranja projekta koji u Hrvatskoj očito ne žele.'

image

Nikolina Pišek i Kristiijan Curavić

Neja Markicevic/Cropix

Nevjerojatni životni put Kike Curavića: Bankrotirao sam, nisam imao ni za hranu, izgubio sam Nikolinu Pišek. A onda su me iz ponora izvukli princ Albert i Bernie Ecclestone

Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvijek uz mene, ali baš zbog toga morao sam je napustiti i dati joj šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam volio, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše volio, mogu reći da je ona bila ona prava. Ona je jako inteligentna, dobra i lojalna. Ali nažalost vrijeme je bilo krivo i razišli smo se - rekao je Curavić 2018. za Slobodnu Dalmaciju.

01. svibanj 2024 10:38