StoryEditorOCM
ViralBRAK NA PRVU

‘Oprosti, zašto ti mene grliš, čiji si ti muž?, nova mladenka Miljana unijela pomutnju među parove; bit će svega!

Piše SCENA SD
18. veljače 2023. - 10:15

Sinoć su se u Braku na prvu vjenčali se Miljana i Mark. Na vjenčanju nije bilo sukoba između novih supružnika - Miljane Popović i Marka Antunovića, već između mlade i jednog od kandidata.

Kandidati su pozitivno reagirali na novi par i smatraju da će se vjerojatno stvoriti nekakva pomutnja između ostalih parova, posebice onima koji nisu pretjerano bliski.

‘‘Kad sam ga ugledala, nisam imala neki osjećaj. Ali kada se nasmijao, e, tada sam ga primijetila. Ima jako lijep osmijeh i mile okice‘‘, poručila je Miljana.

image
Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Marko A. je bio jako uzbuđen čitajući zavjete pa mu je glas drhtao, a on se tresao. Miljana nije imala klasičan zavjet, nego stihove. Nakon poljupca i čestitki, uslijedilo je fotografiranje. Novi su supružnici od prve kliknuli i ne mogu prestati pričati.

Miljanu je iz cipela izula činjenica da Marko ne zna tko je Zdravko Čolić pa se pribojava kako će mu se svidjeti njezina playlista.

‘‘S kojeg si ti planeta? Svi znaju pjesme Zdravka Čolića. Ne znam kako će izgledati naš tulum‘‘, komentirala je Miljana.

I dok se njoj Marko čini malo nervoznim i povučenim, Miljana nije imala problema s poziranjem i pronalaženjem tema za razgovor.

image
Maja Bota Štrbe Za Rtl/

‘‘Njezina energija mi se čini intenzivna i pomalo kaotična‘‘. Osjećaji su konfuzni, intenzivni… Nemam riječi kojima bih opisao taj osjećaj, moram prespavati‘‘, uzbuđen je bio Marko, ‘‘O supruzi sam stekao dojam da je jako samostalna, da zna što želi i da je prilično dominantna. U jednu ruku mi paše‘‘, priznao je Marko.

Hedviga je tijekom večeri otišla popričati s Miljanom i Markom A. kako bi im dala podršku i bolje ih upoznala.

Miljana je tijekom večeri primijetila par koji joj djeluje jako umjetno, a to su Lorena i Stefan.

image

Lorena i Stefan

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

‘‘Ona djeluje vrlo posesivno, a on kao da to radi na silu, ti neki ‘jedva dodiri‘ koji mu ne odgovaraju‘‘, komentirala je.

Lorena i Stefan također nemaju lijepe riječi za Miljanu i Marka A.. Lorena smatra da si karakterno uopće ne pašu, a i da je Miljana fizički puno zgodnija od njega. Stefan smatra da je Miljana danas lijepa samo zato što je sva ‘‘namontirana‘‘.

image
Maja Bota Štrbe Za Rtl/

‘‘Koliko me boli briga za njih dvoje, ja to ne mogu opisati. Doslovno ih nisam gledala‘‘, komentirala je Lorena u izjavama.

I Petra se tijekom večeri odlučila upoznati s Miljanom, a nju je oduševilo što je završila medicinu.

‘‘Apsolutno mi nije djelovalo da će mi reći da je doktorica. Stvarno sam se oduševila, za svaku pohvalu‘‘, bila je zadovoljna drugim kandidatima Miljana.

image
Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Čini se da se na svadbi između Miljane i Stefana dogodio neki nesporazum jer ju je Stefan došao zagrliti i reći joj kako joj je muž odličan tip. Miljani se to nije svidjelo jer nisu prijatelji i on ima svoju ženu.

‘‘Rekla sam mu, oprosti, zašto ti mene grliš, čiji si ti muž? On se iznervirao i okrenuo se. Meni to nije u redu, ta njegova djevojka će se možda osjećati loše. Meni je to prešlo neku granicu, nisam toliko opuštena s ljudima‘‘, komentirala je i Miljana cijelu situaciju.

18. travanj 2024 10:08