StoryEditorOCM
ViralOBOLJELA OD COVIDA

Ornela Vištica bori se s koronom: ‘Dišem normalno, glava radi odlično, jedino mi je tijelo malo usporeno, teško i iscrpljeno!‘

Piše M.P.
7. travnja 2021. - 16:59

Glumica Ornela Vištica koja je nedavno u matičnom kazalištu Kerempuh u predstavi "Predsjednici & Ca", čiji je idejni tvorac Tarik Filipović, uskočila u kožu bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za što je dobila niz pozvala, na društvenim je mrežama otkrila da se bori s koronavirusom.

Corona, dan šesti. Važno je ostati smiren, po meni, možda i najvažnije i pratiti svoje tijelo. Srećom temperaturu sam zasad imala samo jedan dan i poprilično me oslabila. Iako svaki organizam reagira drukčije, reći ću, kako meni najviše pomažu čajevi, topla limunada i ananas. Imam nevjerojatnu želju za ribom. Pijem vitamin d, c, cink, Beta glukan i aspirin.

Dišem normalno. Čitam puno. Glava radi odlično. Jedino mi je tijelo malo usporeno, teško i iscrpljeno. Simptomi su se pojavili četvrti dan od kontakta, jača glavobolja, pomislila sam kako je to od previše čitanja... Sretno svima koji se nešto teže bore s virusom i poruka za sve da se paze maksimalno. Vjerujem kako ćemo iz ovog vremena izaći snažniji, odgovorniji, smireniji i strpljiviji, napisala je glumica rodom iz Mostara. 

Ornelu smo upoznali prije deset godina kad je ostvarila zapaženu ulogu u seriji "Larin izbor" koja je proslavila i voditeljicu Doris Pinčić, inače Ornelinu dobru prijateljicu.

16. travanj 2024 11:09