StoryEditorOCM
ViralNA POČETKU KARIJERE

Ovako je Franka Batelić izgledala prije 13 godina. Supruga Vedrana Ćorluke tada je govorila: ‘Volim štrebere, a ne nogometaše!‘

Piše SD
9. ožujka 2022. - 14:42

Supruga bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke posljednjih se dana našla na meti žestokih kritika trenutačno najgledanijeg hrvatskog showa 'Ples sa zvijezdama' čija je premijerna epizoda u nedjelju na Novoj TV pomela konkurenciju na ostalim televizijama. Čini se da su kritike pogodile Franku, jer sve negativne komentare, briše sa svog Instagrama.

‘Franku treba izbaciti!‘, ‘Iritantna do boli!‘, ‘Ceri se, maše rukama, govori kad treba i ne treba!‘: debi Franke Batelić u žiriju ‘Plesa sa zvijezdama‘ kod publike mahom prošao jako loše

Pjevačica iz Labina koja nas je prije četiri godine predstavljala na natjecanju za Pjesmu Eurovizije kada je ostvarila najgori hrvatski plasman otkad sudjelujemo na ovom festivalu, javnosti je postala poznata nakon što je 2007. pobijedila u emisiji Nove TV 'Showtime'. Tada je imala svega 15. godina, a brigu oko njezine karijere preuzeo je Siniša Bevanda, koji joj je i danas menadžer, dok se za  Frankin stajling brine Bevandina supruga Jasenka Tudor Bevanda, inače rodom s Hvara.

Bevanda je 2007. godine bio kreativni direktor 'Showtimea', a u jednom je intervjuu istaknuo da je cilj emisije dobiti pobjednika koji će zbilja moći postati i ostati glazbena zvijezda.

Samo dvije godine kasnije, 2009. Franka sudjeluje na HRT-u u 'Plesu sa zvijezdama' gdje je također odnijela pobjedu. Iako je dosad izdala mnoge pjesme koje imaju popriličan broj pregleda na YouTubeu, često joj se na društvenim mrežama i forumima predbacuje da zapravo još nema nijedan pravi hit.

Pjevačica je 2009. dala video-intervju časopisu OK u kojem je odgovarala na blic pitanja.

Na pitanje skateri ili nogometeši odgovorila je: 'Nijedno ni drugo. Zato što volim štrebere.' Kasnije je još dodala i kako nogomet ne preferira, ali obavezno gleda kad igra naša reprezentacija. Rekla je i da joj je Severina u tom trenutku jedina prava zvijezda u Hrvata.

Batelić i Ćorluka vjenčali su se 2018. godine u Istri nakon šest godina veze (prije toga oboje su bili u dugogodišnjim vezama), a 2020. dobili su sina Viktora. Nakon što je Vedran prošle godine snimljen bez prstena na ruci, krenula su šuškanja kako im je brak u krizi, no nedavnim zajedničkim fotografijama to su demantirali.

Franka se pojavila na srpskom Pinku. Pogledajte kako se raspištoljila uz cajku Dragane Mirković. Pričala je o Ćorluki, otkrila i jesu li joj bolji frajeri Hrvati ili Srbi...

02. svibanj 2024 15:26