StoryEditorOCM
ViralINTIMNI DETALJI

Ove stvari o privatnom životu Katy Perry znaju samo njeni najveći obožavatelji: Russel Brand poručio joj je da se razvode preko sms-a

Piše PSD.
9. kolovoza 2020. - 19:50

Katy Perry, jedna od najvećih pop zvijezda, ove godine proslavila je 35. rođendan, a budući da je u osmom mjesecu trudnoće ovoga bi ljeta trebala postati majka. Iza sebe ima brojne hitove, propale ljubavi i kontroverze, no neke stvari znaju samo njezini najveći obožavatelji. Evo zanimljivih stvari koje o Katy vjerojatno niste znali.

1. Otac diler, a majka djevojka Jimija Hendrixa

Prije nego što su se Katyni roditelji preobratili, otac Maurice bio je diler, dok je njezina majka Mary Christine bila u kratkoj vezi s Jimijem Hendrixom. Oboje su u mladosti bili poprilično divlji, no onda su pronašli Boga pa su osjećali da se moraju promijeniti.

2. Religija

Katy je, dakle, odrasla uz roditelje koji su pentekostni pastori. Odgojena je u strogo religioznom kućanstvu, a kao djevojčica se često selila diljem SAD-a. Roditelji su bili toliko religiozni da su joj branili da jede pahuljice "Lucky Charms", smatrajući da su djelo Lucifera.

3. Katy Hudson

Katyno pravo ime je Katheryn Elizabeth Hudson. Iako je prvi album snimila 2001. pod imenom Katy Hudson, za ostala glazbena izdanja izabrala je ime Katy Perry budući da je Perry djevojačko prezime njezine majke, a nije htjela da je zamijene s istoimenom glumicom.



4. Gospel

Prije nego je postala kraljica popa, okušala se u kršćanskom rocku. Objavila je album s gospel glazbom, i to kada je imala samo 15 godina, a kritika ga je jako dobro primila. Unatoč tome, prodala je samo 200 primjeraka, što je bio golemi gubitak za njezinu tadašnju diskografsku kuću. Ubrzo nakon izlaska albuma, diskografska kuća je propala. Neke pjesme još se uvijek mogu pronaći na YouTubeu, a album se pojavio i na Ebayu.

5. Kosa duginih boja

Karijeru je započela kao crnka, zatim je imala sve poznate i nepoznate boje kose, a sada je već neko vrijeme plavuša. Pamtimo je i s plavom, ružičastom, ljubičastom, čak i zelenom kosom.

6. Nije završila srednju školu

Od srednje škole odustala je s 15 godina.

- Zapravo nemam neko sjajno obrazovanje. Često sam izbivala iz škole, često bi došli po mene usred školskog sata pa bih ponekad nadoknadila to kod kuće uz privatnog učitelja. Srećom, s vremenom sam sama uhvatila ritam i učila ono što je bilo potrebno - smatra Katy.

7. Nastup u "Ulici Sezam" bio je preseksi

Pojavljivanje u "Ulici Sezam" mnogim je zvijezdama ostvarenje dječjeg sna, a Katy je dobila tu šansu 2010. No, nakon što su objavljeni promo materijali za njenu epizodu u kojima je nosila haljinu s dubokim dekolteom, brojni su se roditelji pobunili jer su smatrali da je njen outfit neprimjeren za djecu. Producenti su izbrisali njene scene iz epizode, a pjevačica se na "Saturday Night Liveu" pojavila u majici na Elma, s još većim dekolteom.



8. SMS razvod

Kratki brak s komičarem Russellom Brandom navodno je završen tako što joj je poslao SMS u kojem joj je napisao da hoće razvod.

- Bio je jako pametan čovjek, bila sam zaljubljena u njega kada smo se vjenčali. Recimo samo da se nismo čuli otkad mi je poslao poruku da se razvodi od mene na Staru godinu 2011. - otkrila je za Vogue.

9. Autorica

Osim što pjeva, Katy i piše pjesme. Tako je napisala "Black Widow" za Iggy Azaleau, "Get On Your Knees" za Nicki Minaj, "I Do Not Hook Up" i "Long Shot" za Kelly Clarkson, "Passenger" za Britney Spears i "Rock God" za Selenu Gomez.

10. Opsesivno četkanje

S obzirom na to da često nastupa i da joj treba puno energije, uzima razne dodatke uz hranu, pa dnevno pije čak po 26 vitamina! Opsjednuta je pranjem zubi, te ih pere minimalno četiri do šest puta dnevno, a nekad čak i više.



11. Kicky Perry

Sa zaručnikom Orlandom Bloomom čeka djevojčicu, a nedavno je otkrila bebin nadimak, zove je Kicky Perry. Katy je ovo prvo dijete, dok Bloom iz prijašnjeg braka ima devetogodišnjeg sina Flynna. Katy i Bloom su ove godine u planu imali i svadbu u Japanu, ali slavlje su odgodili zbog koronavirusa.

12. Kuma Jennifer

Poznato je tko će biti i kuma djeteta, riječ je o slavnoj glumici Jennifer Aniston, koja je sa zadovoljstvom prihvatila tu ulogu. Izvor blizak paru tvrdi da su se Katy i Orlando rasplakali kada su pitali Jen za kumstvo, a iako su pretpostavljali da će pristati, oduševili su se kad je bez zadrške pristala.

19. travanj 2024 08:49