StoryEditorOCM
ViralNA RODITELJE

Ovo je samozatajni sin Doris Dragović: Borna ima 31 godinu, živi u Splitu i diplomirao je filozofiju

Piše Vinko Paić
16. studenog 2021. - 22:34

Splitska pjevačica Doris Dragović (60) u svojim intervjuima rijetko priča o sinu Borni koji ima 31 godinu. Iako mu se i tata, bivši vaterpolist Mario Budimir (57) može pohvaliti brojnim uspjesima, Borna je ostao samozatajan i ne bavi se javnim poslom.

Živi u Splitu gdje je završio Filozofski fakultet, a jednom je prilikom u videu objavljenom na YouTubeu pričao o filozofiji na filmskom platnu.

- S nama je Borna Budimir, on je filozof, i on će nam pričati o filozofiji na filmu, najavio ga je voditelj.

Doris je sina rodila u rujnu 1990., iste godine kad se udala za Marija. Njegovala ju je poznata splitska babica Bosiljka Bulović.

- Bila je jako uplašena nakon poroda i dosta surađivala, imala mnogo pitanja. Odlučna da sve odradi kako treba. Često sam tih prvih mjesec dana odlazila kod nje doma. Sjećam se da je bila toliko sretna i zadovoljna nakon što je rodila da mi je poklonila gajbu neke strane pive u limenkama, od nikoga u životu nisam dobila tako originalan poklon, kazala nam je u ožujku ove godine Bosiljka.

image
Borna je u Splitu završio Filozofski fakultet i ne bavi se javnim poslom.
Youtube

Doris i Mario upoznali su se 1989. dok je ona još bila pjevačica u usponu, a on mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se i ubrzo vjenčali u crkvi sv. Ante na Poljudu kada je na slavlje došlo 130 uzvanika.

- Idem ja jednog lijepog dana s prijateljicom Ivankom Luetić preko grada. Ljeto, sunce, grad vrije, a nas dvije lijepe kao slike. Kad najednom pogodi me grom, a taj grom se zvao Mario Budimir, opisala je pjevačica svoj susret sa suprugom jednom prilikom za časopis Arenu.

- Mario i ja smo odlučili izreći sudbonosno 'da' 28. travnja 1990. Sjećam se da je sve bujalo, novi život u meni i preda mnom. Sjećam se odlaska u Trst u šoping. Ja sam željela elegantnu, glamuroznu vjenčanicu, a Mario svečano odijelo.

Naviknuta na dobru kondiciju i okretnost vukla sam se po talijanskim dućanima. Vikala sam: 'Ne želim se udavati, želim spavati.' Prodavačicama sam uporno ponavljala da želim nešto ekstravagantno, a one su jadno blijedo gledale moj trbuh, shvaćajući moju nemoguću misiju, rekla je Doris u istom intervjuu dodavši kako ljubav s budućim suprugom ipak nije bila na prvi pogled.

Prije tri godine Mario je doživio srčani udar i tada su mu ugrađena dva stenta. Pozlilo mu je nakon turnira Četiri kafića, samo se srušio na stubama obližnjeg restorana. Uspješno se oporavio, a u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju rekao je kako se Doris prepala više od njega i stalno bila uz njega u bolnici. Dok se budio iz kome prvo je prepoznao njezin i Bornin glas.

Inače, nakon što je rodila sina, Doris je kratko odlučila pauzirati od glazbene karijere, a zanimljivo je kako se Borna kao dvogodišnji dječak pojavio u njezinom spotu za pjesmu 'Dajem ti srce'.

24. travanj 2024 00:09