StoryEditorOCM
ViralSLAVLJE U KOMIŽI

Oženio se naš poznati skijaš! Za ležerno vjenčanje na Visu mladenka odabrala crvenu vjenčanicu

Piše Petra Plivelić/JL
3. kolovoza 2020. - 19:01

Oženio se Natko Zrnčić Dim!

Umirovljeni 34-godišnji skijaš, kako je to objavio još u travnju 2018. godine, oprostivši se od sporta fokusirao se na privatan život, prvenstveno na zaručnicu Enu Zdunić.

image
Instagram 

U prijepodnevnim satima par se vjenčao u crkvi sv. Nikole u Komiži na otoku Visu, smještenoj na vinorodnom brežuljku jugoistočno od naselja.

Svoju vršnjakinju, stomatologinju iz Zagreba, Zrnčić Dim upoznao je još prije 14 godina.
- Bila je to ljubav na prvi pogled. Sviđa mi se njezina otvorenost i veseli karakter. Ona je ljubav mog života – rekao je Zrnčić Dim ranije.

image
Instagram 

Sretnu vijest podijelio je na društvenim mrežama uz fotografiju sa suprugom Enom na stepenicama ispred crkve.

Za obred crkvenog vjenčanja, u ležernom ljetnom stilu, Ena se nije držala tradicije i bijelih haljina, već joj je vjenčana haljina bila crvene boje, a cijelu kombinaciju upotpunila je fascinatorom na glavi u istoj boji. Ni Zrnčić Dim nije nosio odijelo, kako je uobičajeno, već kaki hlače i bijelu košulju.

image
Tomislav Kristo/Hanza media

Zrnčić Dim poznat je po brončanoj medalji koju je osvojio u superkombinaciji na svjetskom prvenstvu u Val-d'Isèreu 2009. godine i time postao drugi hrvatski skijaš, uz Ivicu Kostelića, koji je osvojio medalju sa svjetskih prvenstava.

image
Ivan Lacković/Hanza media

Jedan je od četvero hrvatskih skijaša koji ima ostvaren plasman među prvih tri u Svjetskom skijaškom kupu, a ukupno ima četiri postolja u karijeri.

19. travanj 2024 18:05