StoryEditorOCM
ViralOGROMNA PROMJENA

Petra iz ‘Života na vagi‘ pokazala nevjerojatnu transformaciju. Osim drastičnog gubitka kilograma, odlučila se i na makeover, neprepoznatljiva je...

Piše MP
5. siječnja 2021. - 12:46

Petra Čorbić, natjecateljica pete sezone showa 'Život na vagi', na Instagramu je pokazala koliko je smršavila u posljednjih šest mjeseci.

"Danas i 6. mjesec 2020. godine", napisala je Petra uz fotografiju na kojoj se vidi njena nevjerojatna transformacija. Ne samo da je drastično izgubila na kilaži, Petra se odlučila i na mini makeover pa je tako skratila kosu i od brinete postala plavuša.

Mlada Karlovčanka na prvom je vaganju imala 144,3 kilograma, nakon tri mjeseca u izolaciji i dva mjeseca kod kuće, imala je 42,3 kilograma manje, a na posljednjem vaganju u showu izmjerena su joj 102 kilograma.

U svom predstavljanju gledateljima, Petra je rekla kako su najveća zanimacija psi i igranje igrica, no danas umjesto igrica radije bira teretanu.

- Ne volim sebe, ne volim svoje tijelo i gadi mi se kad me netko dira po tijelu. Ne znam tko je izmislio da se treba grliti - kazala je svojedobno Petra dodavši kako strahuje da je zbog kilaže nitko neće voljeti i da će prerano umrijeti, a željela bi doći do dvoznamenkaste brojke na vagi kako bi bila sretnija i zadovoljnija te kako bi se riješila depresije.

Njena obiteljska priča jednako je tužna: tata joj je umro prije 13 godina, a bolovao je od psihičke bolesti. Majka joj je bolovala od raka štitnjače, ali je pobijedila bolest te je Petra smatra najvažnijom osobom u životu.

U školskoj dobi je trpjela razne uvrede, ali je boravila i u klinici kako bi skinula kilograme i tada je izgubila 26 kg.

Jednom prilikom u osnovnoj školi drugi učenici su joj skinuli tajice i osramotili je pred cijelim razredom, a na jednom razgovoru za posao poslodavka joj je “držala lekciju” o pretilosti i naposljetku je nije zaposlila.

19. travanj 2024 23:58