StoryEditorOCM
ViralDRUGO ZANIMANJE

Pjevačica uhićena zbog prostitucije, policija je čekala u hotelu da je privede. Bivšeg partnera s kojim ima dijete optužila za obiteljsko nasilje

Piše MOZAIK SD
6. siječnja 2023. - 12:56

U svijetu celebritija nikad nije dosadno. Pjevačica i starleta Gordana Goga Terzić uhićena je sinoć zbog prostitucije u policijskoj akciji. Gordana Terzić uhićena je zajedno s prijateljicom u Beogradu.

Naime, njih dvije su došle na "ugovorene intimne odnose" u hotel na Banovom brdu, ali su ih umjesto očekivanih klijenata u sobi dočekali pripadnici MUP-a, piše Nova.rs.

Kako se doznaje, policijski službenici Sektora za javni red i mir stavili su im lisice na ruke i priveli ih u postaju na ispitivanje.

Gordana Goga javnosti je poznata kao pjevačica koja se godinama bavi ovim poslom. Mediji su je često predstavljali kao sterletu, a kako se nagađalo, trebala je postati dio reality showa. No, iako se predstavljala kao buduća sudionica “Zadruge”, nikada nije ušla u taj reality.

Svojedobno je bivšeg partnera s kojim ima dijete, čije ime nije htjela spominjati u javnosti, optužila za obiteljsko nasilje.

27. travanj 2024 22:52