StoryEditorOCM
ViralKRENULA BORBA

Počela nova sezona ‘Superpara‘: upoznajte natjecatelje iz cijele Hrvatske, Zadrani Tina i Mate su se za svoju ljubav morali boriti protiv svih

Piše PSD
15. rujna 2020. - 09:11

Sinoć u 21 sat, na RTL-u, počela je nova sezona zabavne emisije "Superpar". Domaćin showa ponovno je glumac Enis Bešlagić, koji će i ove sezone gledatelje zabavljati svojim istančanim humorom, u čemu će mu uvelike pomoći i natjecateljski parovi.

Emisija je snimana krajem 2019. godine, a parovi dolaze iz svih krajeva Lijepe Naše. I dok su neki u braku ili vezi gotovo pet desetljeća, drugi su, pak, tek na početku svoje priče.

Borba za najbolji položaj u kući počinje odmah, a tko se u početku pokaže najboljim parom, imat će i najbolje pogodnosti. Jedno je sigurno - nikako se ne smije podcijeniti koliko je važan miran san...

Bit će jako zabavno gledati kakav su prvi dojam parovi stekli jedni o drugima, hoće li potpuno promašiti s procjenom, kliknuti na prvu ili možda čak i odmah "zaratiti", a ni prvo klađenje neće biti ništa manje zanimljivo. Naročito kad parovi doznaju da je riječ o njima omiljenoj stvari - kućanskim poslovima.

Profili natjecatelja

Daliborka (24) i Matej (24), Osijek

Daliborka i Matej Borojević dolaze iz Osijeka i premda su još prilično mladi, njihovu ljubav nije lako slomiti. Upoznali su se još u Domu za nezbrinutu djecu, gdje su oboje odrasli. U braku su šest godina i imaju dva sina, a kao najuzbudljiviju stvar koju su zajedno napravili navode upravo prijavu u "Superpar".

image
Daliborka i Matej
RTL

Dolores (32) i Anton (45), Rijeka, Duga Resa

Dolores Antić obožava ples, instruktorica je joge koja je sedam godina provela u Indiji i bila članica Hare Krišne. S Antonom Rudanom organizira razne festivale, a kada su slobodni - vole "analizirati tržište ljubavi".

image
Dolores i Anton
RTL

Jelena (65) i Mirko (71), Zagreb

Jelena i Mirko Jurković iz Zagreba u braku su 45 godina. Jelena je umirovljenica koja za sebe kaže kako nema poroka te je praktična vjernica, a njezin suprug Mirko, također umirovljenik, smatra se ranoraniocem, iskrenom osobom te naglašava kako je jako dobar slušač. Imaju sina i kćer, a nedavno su postali ponosni baka i djed.

Marijeta (20) i Balcano (26), Ivanovac

Marijeta Vorgić i Stjepan Vujnović Balcano dolaze iz mjesta Ivanovac pokraj Osijeka i pravi su primjer modernog mladog para koji se upoznao putem društvenih mreža! Naime, Stjepan je po zanimanju veterinarski tehničar, ali se profesionalno bavi glazbom te je tražio djevojku za spot i kad su se našli na kavi, dogodila se ljubav na prvi pogled. Od pobjede u emisiji važniji im je njihov odnos.

image
Marijeta i Balcano
RTL

Nikolana (31) i Marko (39), Hvar

S Hvara dolaze Nikolana i Marko Vucković, temperamentan par koji nema problema reći baš sve što im je na umu pa je u njihovu društvu zabava uvijek zajamčena. Nikolani i Marku ovo je drugi brak u kojem su dobili kćer, a iz prijašnjih brakova oboje imaju po jedno dijete. Kažu kako su se u "Superpar" prijavili iz zezancije.

image
Nikolana i Marko
RTL

Ozana (33) i Ognjen (35), Slavonski Brod

Bračni par Ozana i Ognjen Bičanić dolaze iz Slavonskog Broda i roditelji su troje djece, no glava obitelji priznaje da bi volio imati još dvoje! Po zanimanju su frizeri, imaju svoj salon i to što su se odlučili prijaviti u zabavnu emisiju „Superpar“ - smatraju najuzbudljivijom stvari koju su zajedno napravili. Kao svoj najveći adut ističu različitost među njima jer ih to čini jakim parom, snažnijim od drugih.

image
Ozana i Ognjen
RTL

Ratka(44) i Gordon (45), Slatina

Ratka i Gordon Turk dolaze iz Slatine, u braku su 24 godine i imaju sina. Ratka je prodajna predstavnica dok je Gordon mesar, ali mu je velika strast i hobi - lov. Kao razlog prijave u "Superpar" navode da žele vidjeti koliko im je veza duboka i čvrsta i u pomalo „neprirodnim“ uvjetima.

image
Ratka i Gordon
RTL

Tina (30) i Mate (37), Zadar

Tina i Mate Lenkić su par koji dolazi i Zadra, a za svoju su se ljubav uistinu morali boriti protiv svih. Naime, ovo im je drugi brak, a svatko iz prvog ima djecu - Mate dvoje, Tina jedno, a naposljetku su dobili još jedno zajedničko. U "Superpar" su se prijavili zato što oboje vole avanture i izazove.

17. travanj 2024 23:36