StoryEditorOCM
Viral‘TO SU LAŽI‘

Počelo suđenje bivšem suprugu Nine Morić zbog tvrdnji da je Wanda Icardi varala muža s Brozovićem, na njemu će svjedočiti i Perišić

Piše SPORT SD
28. travnja 2022. - 12:39

Počelo je suđenje talijanskom novinaru Fabriziju Coroni zbog napisa o navodnoj vezi Wande Icardi i Marcela Brozovića.

"Mauro Icardi bio je primoran napustiti Inter nakon objavljenih laži da sam ja u vezi s njegovim suigračem Marcelom Brozovićem", rekla je Icardijeva supruga na suđenju Coroni.

Podsjetimo, talijanski novinar je u veljači 2019. godine objavio da Wanda vara Icardija s hrvatskim reprezentativcem, ali ona tvrdi da se radilo o lažnim informacijama.

- Nikad nisam bila u vezi s Brozovićem, nisam ni imala njegov broj telefona, niti smo se družili. Ta priča nam je stvorila brojne probleme unutar obitelji i izvan nje. Djecu su mi maltretirali u školi, a ja i suprug smo imali probleme - rekla je Wanda.

image
AFP

Icardi je pola godine nakon toga napustio Inter i potpisao za PSG, a Wanda tvrdi da je upravo taj članak stvorio jaz između Icardija, kluba i navijača.

Na sljedećem ročištu 25. svibnja očekuje se svjedočenje Marcela Brozovića, koji je također tužio novinare, a svjedočiti bi trebao i Ivan Perišić, koji također igra u Interu.

Inače, Fabrizio Corona na našem prostoru je najpoznatiji kao bivši muž naše manekenke Nine Morić, a već je osuđivan za ucjenu i iznuđivanje novca od nogometaša.

20. travanj 2024 02:36