StoryEditorOCM
ViralSJAJNA ATMOSFERA

Pogledajte tko je stigao u Dohu navijati za hrvatsku reprezentaciju, njegov dolazak izazvao je opće oduševljenje

Piše SPORT SD
17. prosinca 2022. - 14:04

Navijačka zastava posljednji put je razvijena na plaži ispred hotela Hilton Doha u kojem je smještena hrvatska reprezentacija za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru.

Ispred Vatrenih je iznimno važna utakmica za treće mjesto protiv Maroka i navijači su još jednom željeli pružiti podršku Dalićevim momcima. U posljednjih mjesec dana, šesti je to put da je zastava razvijena na plaži.

Sve je počelo uoči susreta protiv Kanade, potom se nastavilo prije Belgije, Japana, Brazila i Argentine. Sada i protiv Maroka.

Okupilo se stotinjak navijača, neki se već danima nalaze u Dohi, dok ih je dio stigao na susret za broncu kako bi podržali Vatrene u ponavljanju uspjeha iz 1998. kada je hrvatska vrsta prvi put uzela odličje na velikom natjecanju.

Vatrenima je podršku došao pružiti i legendatni Antimon iz popularne Večernje škole, pišu Sportske novosti. Antimon je izazvao oduševljenje u tahićanskom baru ispred hotela Hilton gdje naši navijači čekaju početak utakmice. Barom se orilo ‘Neka pati koga smeta‘, a Antimon je dodatno podigao već uzavrelu atmosferu.

26. travanj 2024 08:07