StoryEditor
ViralPREMIJERA ‘KUMEKA‘

Pogledajte u kakvom je izdanju Severina gledala film o Bandiću: Na maski je imala znakovitu poruku

Piše JL
23. studenog 2020. - 13:58
Goran Mehkek/Cropix

Na svečanoj premijeri dokumentarca 'Kumek' svojim dolaskom nije iznenadio prisutne samo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, glavni akter filma redatelja Darija Juričana, već i pjevačica Severina koja je u kino Studentskog centra došla u društvu menadžera Tomice Petrovića.

Osim što je mamila poglede elegantnom, dugom plisiranom haljinom, zanimljivu poruku istaknula je na svojoj crnoj maski za lice.

'Vratiće se Valter', piše na maski, što je naziv popularne pjesme bosanskohercegovačkog benda Dubioza kolektiv koja obrađuje tematiku istu kao i Juričanov film 'Kumek'. 

Inače, Severina na svom Instagram profilu, gdje je vrlo aktivna, često ističe revolt protiv vladajućih i protiv sustava. 

Tako je nedavno aludirajući na premijera i predsjednika u jednoj objavi napisala: '11 mjeseci nije 'privremena mjera'. 11 mjeseci je otuđivanje djeteta od majke. Gospođa sutkinja koja je i dosudila ovu mjeru i dalje zavlači slučaj, vjerojatno do nekog novog skijanja s jednim klijentom... U međuvremenu, mali Ivica je rekao da će se boriti protiv korupcije u sudstvu, a mali Perica se čudi što je jedan mladić pucao na Vladu i poslije na sebe. Perice, ljudi pucaju po šavovima, jer su vam socijalne službe zakazale. Imate loš sustav, Ivice i Perice, a vi se svađate oko nekog opskurnog kluba. Što se mene tiče, Perice i Ivice, vas dvojica ste mi oteli dijete.

29. srpanj 2021 18:12