StoryEditorOCM
ViralISTINA ILI NE?

Poruka pod brisačem na Klisu podijelila društvene mreže: ‘Hvala što ste ostavili rezervoar otključan, izvukli smo iz kamiona deset litara‘

Piše PSD
21. kolovoza 2022. - 16:33

Fotografija objavljena na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode razvila je žestoku raspravu te podijelila mišljenja.

Naime, nekome je sinoć na Klisu 'pripelo', ostao je navodno bez goriva. Prolazeći svojim vozilom, naišao je na kamion kojemu je bio otključan rezervoar, uzeo je 10 litara, upotrijebivši crijevo i ostalu opremu, pa ulio u svoje vozilo.

Ostavio je on i papirić na vjetrobranskom staklu u kojem objašnjava vlasniku kamiona što se dogodilo i kako je ostao bez goriva. Zapisao mu je i svoj broj mobitela, da se mogu čuti, da mu plati za tih desetak litara goriva.

Dok jedni tvrde da se situacija vjerojatno dogodila, i da je bilo točno tako kako je i objavljeno, drugima je priča 'sumnjiva'.

image
Željko Hajdinjak/Cropix/ilustracija

Pisalo se u komentarima svašta:

'Brižni neki lopovi,' I slučajno je kod sebe imao crijevo i kanister da izvuče gorivo...Priča pada u vodu!' Teško da je ovo istina i da se dogodilo.

Teška slučajnost da su ostali bez goriva i stali točno kod kamiona koji je, eto, ostavio otključan rezervoar. To sam i ja mogao napisat i slikat..','A mogli su samo ostavit 150 kn ispod čepa ...''Namjerno je tako izvedeno, jer vlasnik kamiona ustvari nakon ove poruke neće kune niti uzeti...'- komentiralo se na veliko pored fotografije.

Što se vama čini, drži li priča vodu, ili ipak ne?

19. travanj 2024 12:45