StoryEditorOCM
Viral‘EASY ON ME‘

Poslušajte novu Adelinu pjesmu koja je razludila internet: ‘Skrenuo sam sa ceste da je čujem, sada sjedim sam u autu i plačem‘

Piše M. M.
15. listopada 2021. - 18:16

Adele je konačno objavila prvi singl 'Easy on Me', s dugoočekivanog, četvrtog albuma, nakon čak šest godina pauze. Singl je u smanje od 12 sati otkako je pušten preslušan 11 milijuna puta, a publika je u transu od oduševljenja.

Nakon tjedana promišljenog marketinškog poigravanja s fanovima, Adele je prije desetak dana konačno najavila svoj povratak, a sada je pjesma konačno vani. Posvetila ju je sinu i bivšem mužu te osjećaju krivnje zbog toga što se razvela - “Budi blag prema meni', bio bi slobodan prijevod naslova u kojem traži razumijevanje za svoje postupke.

Instrumentalno pjesma podsjeća na neke od njenih najvećih hitova, prvenstveno 'When We Were Young', a kroz nju provlači i svoj omiljeni motiv, mladost - “Bila sam još dijete, nisam dobila priliku da iskusim svijet”.

Šest godina otkako nije izbacila novu glazbu za pjevačicu su bile poprilično turbulentne na privatnom planu, a najvažniji je bio upravo razvod od supruga Simona Koneckija s kojim ima osmogodišnjeg sina za kojeg kaže da je u potpunosti zavladao njenim životom i da je njen jedini šef.

Adele je slavu, osim zbog svog jedinstvenog glasa, stekla zbog bolno iskrenih tekstova o ljubavi i u tome nova pjesma nije nikakav izuzetak. Njeni fanovi su odmah požurili na internet da podijele svoja iskustva tijekom slušanja.

“Morao sam skrenuti s puta da poslušam novu pjesmu, sada sjedim u autu kraj ceste i plačem. O bože kako je volim,” napisao je jedan Twitteraš. “Do ovog sata sutra, svi ćemo pjevati njenu novu pjesmu kao da je znamo cijelo desetljeće,” napisala je druga djevojka. Svi su zaključili da nisu emotivno spremni za poslušati pjesmu, ali se i zapitali može li čovjek ikad zapravo biti?

Unatoč tome što je pjevačica jednom rekla da ne namjerava nastaviti tradiciju imenovanja svojih albuma zasnovanih na broju, novi album će izaći pod naslovom 30 čime slijedi 19 iz 2008., 21. iz 2011. i 25. iz 2015., a to je godina u kojoj se pjevačica razvela.

04. svibanj 2024 23:14