StoryEditorOCM
ViralPOLICIJA GA TRAŽILA

Posvađali se i pomirili u Splitu: pornozvijezda Vanessa Sierra povukla prijavu protiv tenisača Bernarda Tomića! Platio je štetu za razbijene mobitele

Piše Marko Didić/SD
4. lipnja 2021. - 16:35

Punih tjedan dana je Bernard Tomić (29), australski tenisač hrvatskih korijena, bio na meti splitske policije koja je za njim raspisala potragu s preporukom – uhititi, jer ga je prošli petak kazneno prijavila njegova djevojka Vanessa Sierra Joli (27), australska influencerica i zvijezda na stranici za odrasle OnlyFans, za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

No od jučer Tomića policija više ne traži jer je njegova djevojka povukla kaznenu prijavu protiv njega. Splitski policajci zatekli su ih danas oko 10 sati u apartmanu, na četvrtom katu splitskog novootvorenog hotela "Briig", te im je Vanessa rekla da povlači kaznenu prijavu protiv Bernarda jer joj je nadoknadio svu štetu koju je napravio prije sedam dana, kada je razbio njezina dva mobitela marke "iPhone 12 Pro" i "iPhone X" te dva prijenosna računala marke "Razer studio edition" i "Macbook pro retina display".

Bezuspješna potraga

Premda je djevojka došla u Drugu policijsku postaju 28. svibnja u popodnevnim satima i izjavila da šteta iznosi oko 76 tisuća kuna, na videouradcima, koje je objavila na svom Instagramu, govori o šteti od 96 tisuća kuna te pola milijuna dolara koji leže zaključani u laptopu.

Vanessa je tada još rekla da će ovu štetu nadoknaditi objavljivanjem eksplicitnih snimki seksa s Bernardom na stanici OnlyFans gdje takve sadržaje plaćaju pretplatnici i ne mogu se dijeliti. Iako je pokazivala oguljotine i modrice na koljenu, izričito je i tada govorila na snimci da je Bernard nije tukao.

Bernard je policajcima u petak ujutro rekao da je mislio i sam doći u Drugu policijsku postaju, ali to nije mogao zbog poslovnih obveza, pa su tako policajci, eto, prije došli do njega. I vrijeme je, policija ga je tražila punih sedam dana iako je on uredno trenirao na teniskom igralištu na Firulama, a s djevojkom je nakon incidenta, o kojem je naša novina prva pisala, viđen u šopingu i po gradu.

image
Prizor s kupanja u Perthu...
Miem/Backgrid Australia/Profimedia

Bernarda nije teško naljutiti, on je znao čak prijetiti smrću i australskom izborniku Davis Cup reprezentacije i višestrukom prvaku svijeta Lleytonu Hewittu i njegovoj obitelji.

O tome je govorio osobno novinarima i sam Hewitt 2019. godine, a prijetnje su trajale punih osamnaest mjeseci jer ga izbornik nije pozivao u reprezentaciju Australije zbog loše forme. Tomić je poznat i po tome što je svoju bivšu djevojku, manekenku Emmu Blake-Hahnel, 2018. ostavio preko novina, a da ona nije ni znala da im je veza u krizi.

Mnogi se pitaju što je bio povod Bernardove ljutnje koja ga je dovela u fazu da razbija mobitele i laptope?

Stvari letjele po sobi

Nakon što su 25. svibnja došli u Hrvatsku, par je odsjeo u splitskom hotelu "Green Park Luxury Rooms", i sve je bilo u redu dok Vanessi 27. svibnja nije pozlilo zbog srčanih problema. Ona je sama otišla u splitsku bolnicu na liječnički pregled te se vratila tek sutradan, pola sata nakon ponoći. Nakon povratka u apartman jako je negodovala, okrivila je svog momka da ga uopće nije briga za njezino zdravlje, što je Bernarda užasno naljutilo. Najprije je izvadio njezin laptop te ga u potpunosti uništio, kao i mobitel.

Odmah nakon toga Bernard se ispričao svojoj djevojci te su zajedno otišli na spavanje. No problem je nastao kada se Bernard probudio, odmah je nastavio razbijati. Stradao je Vanessin drugi mobitel i drugo računalo. Djevojka je očito dvojila bi li uopće sve ovo prijavila policiji jer je od zadnjeg razbijanja u podne do njezine prijave prošlo pet i pol sati. Policija je odmah krenula u hotel "Green Park Luxury Rooms ", koji se nalazi u Gupčevoj ulici, ali tamo nije zatekla Bernarda. Tražila ga je sedam dana, ne znajući da su momak i djevojka izgladili sve odnose i da su sedam dana nakon incidenta samo promijenili hotel u kojem su boravili, ništa više.

image
Tomić i njegova djevojka snimljeni u Australiji
Nari/Backgrid Australia/Profimedia
25. travanj 2024 15:52