StoryEditorOCM
ViralNA VISOKOJ NOZI

Poznati nogometaš i njegova supruga zaprepastili iznosom mjesečnih troškova, od njegovih šest milijuna eura godišnje plaće ne ostane ništa

Piše PSD
21. rujna 2022. - 20:06

Često se iznenadimo kad pročitamo kolike iznose primaju nogometaši u najboljim svjetskim klubovima.

Međutim, treba priznati da često puno i troše. Ipak sportski i ostali svijet može zaprepastiti podatak o visokim mjesečnim troškovima argentinskoga nogometaša Maura Icardija i supruge Wande Nara, koja mu je ujedno i agentica.

image

Icardiju je plaća pala 40 posto, ali potrošnju nije smanjio

Marco Bertorello/AFP

"Navikli su se na standard života u kojem je Wanda trošila između 400.000 i 500.000 eura mjesečno za život. Ovaj novac je išao za troškove kuće u Milanu, internacionalne škole za njihovu djecu i drugo", izjavio je argentinski novinar Augusto Tartufoli.

Icardi je igrao u Interu, pa je prešao u PSG nakon transfera vrijednog oko 60 milijuna eura, ali je odatle posuđen Galatasarayju. Iako su mu primanja po sezoni pala s 10 na 6 milijuna eura, oni i dalje troše kako su navikli, piše Klix.ba.

image

I sam rastrošni par vjerojatno zaprepasti mjesečni iznos koji potroše

Miguel Medina/AFP

Nije poznato ima li par druge izvore prihoda i odvaja li nešto sa strane jer igrački dani neće trajati predugo, ali mimo toga tolika mjesečna potrošnja, kao i sama zarada, mora izazvati zaprepaštenje.

image

Mauro Icardi i Wanda Nara imaju dvije kćeri, a ona ima tri sina iz prvog braka, velik dio novca ode i na djecu

Juan Soliz/Dppi Via Afp
23. travanj 2024 10:49