StoryEditor
ViralŠLAG NA POBJEDU

Prekrasno popodne dodatno su uljepšale one: navijačice koje je na tribinama uočio naš fotoreporter teško je bilo ne primijetiti

Piše J. V.
22. veljače 2020. - 20:57
Tom Dubravec/Hanza Media

Onima koji, otprilike, u glavi već imaju viziju o tome kako bi trebala izgledati jedna prava navijačica Hajduka, dame koje je naš fotograf uočio danas popodne na poljudskim tribinama vjerojatno će doći kao iznenađenje.

Ponovno smo tu da vam dokažemo kako život čine iznimke.  

Hajduk je svladao Goricu sa 6:0, a rezultat kojemu se nitko nije nadao dodatno su uljepšali prizori s tribina. Ne malo, u tome su svoju ulogu imale i ljepotice kojima smo odlučili posvetiti ovih nekoliko redaka.

image
Tom Dubravec/Hanza Media

Jer ne samo da su razbile prastari stereotip koji je uopće suludo i spominjati, o tome kako žene u društvu drugih žena, rijetko ili nikad biraju odlazak na utakmicu kao razonodu, već su se poigrale i uobičajenim "dress codeom". Ako je ikada i postojao na Poljudu, i ne mislimo na Ultru.

Cure koje su uhvatile oko našeg reportera ne nose traperice ni starke, nemaju šal omotan oko kukova/struka, imaju svoj obrazac odijevanja i u tome naprosto odudaraju od uniformirane većine ostalih.

Što hoće reći kako je sasvim u redu na Poljud doći i u, ako vam se prohtije, večernjoj toaleti. Zaboravimo konačno na "pravila". 

Izdvojeno

30. rujan 2020 20:21