StoryEditorOCM
ViralPRVI ROĐENDAN

Princ Harry i Meghan Markle objavili najnovije fotografije svoje kćeri: mala slavljenica Lilibeth sve je oduševila

Piše HINA
8. lipnja 2022. - 09:28

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su u povodu prvog rođendana svoje kćeri, proslavljenog za vrijeme održavanja Elizabetina platinastog jubileja u Frogmore Cottageu, u ponedjeljak objavili dvije fotografije na kojima je malena Lilibet. Odjevena u svijetloplavu haljinu s bijelom mašnom u kosi, riđokosa Lilibet na prvoj fotografiji sjedi u travi i uz osmijeh gleda u fotoaparat te pokazuje zubiće. Snimku je u subotu napravio blizak obiteljski prijatelj Misan Harriman, rekao je glasnogovornik para.

Na drugoj, crnobijeloj fotografiji Lilibet pozira u naručju majke Meghan uz članove Misanove obitelji. Britanski mediji pišu da su na zabavu bili pozvani i princ William, Kate Meddleton i njihovo troje djece, no da nisu uspjeli doći zbog obveza vezanih uz kraljičin platinasti jubilej.

image

Na drugoj, crnobijeloj fotografiji Lilibet pozira u naručju majke Meghan uz članove Misanove obitelji

Instagram

Isti izvor je objavio da je vrhunac druženja u Frogmore Cottageu u Windsoru bila torta američke slastičarke Claire Ptak, koja je osmislila i izradila svadbenu tortu za vojvodu i vojvotkinju od Sussexa 2018. godine. Lilibet Diana Mountbatten-Windsor rođena je u Kaliforniji, a ime je dobila u čast kraljice Elizabete II., kojoj je u ranom djetinjstvu nadjeven obiteljski nadimak Lilibet.

03. svibanj 2024 01:15