StoryEditorOCM
ViralOVO JE NEBRIGA

Pronađen pas u jako lošem stanju s velikim tumorom, volonteri ga morali vratiti vlasnici čije reakcija je sve šokirala: "Ima važnijih stvari od njega"

Piše PSD
5. studenog 2021. - 21:58

Tužna priča o zanemarivanju životinja stiže iz hrvatske metropole gdje je prolaznica na Savskom nasipu pronašla ozlijeđenoga psa i pozvala Udrugu za dobrobit i zaštitu životinja LePas. Oni su ga odveli u Veterinarsku kliniku Kreszinger gdje je utvrđeno u koliko se lošem stanju nalazi. 

Aron jako teško hoda, na testisima ima veliku izraslinu, oči i uši su mu upaljene.... Zbog svega ovoga bila mu je propisana terapija kao i antibiotik, a morao je biti i ošišan opran u medicinskom šamponu. Veterinar je očitao čip i nazvao vlasnicu nako čega je ona policiji prijavi krađu psa. 

Tihani Maretić iz LePsa naloženo je da psa vrati vlasnici. 

Aronovu vlasnicu kontaktirao je portal Ni Zagorje malo i ona im se zahvalila na prilici da kaže i svoju stranu priče iako to zapravo i nije učinila. 

– Toliko je nezbrinute djece, toliko bolesnih, otac osmero djece ostao sam s njima. Ima puno važnijih stvari o kojima trebate pisati, ovo je nakazno. Ne želim ništa govoriti, puno prašine se diglo ni za što. Moram zaštititi svoju obitelj od uvreda i prijetnji, od tamo nekih aktivista koji bi trebali brinuti o djeci. Pas je bolestan, to je istina, o njemu se vodila briga, imam papirnati dokaz. Daleko je to od istine kako je prenose ti aktivisti. Ljudi su sad izbacili frustracije, a institucije neka rade svoj posao, sve je sad na njima – ispričala je u dahu vlasnica koja niti jednom nije svog psa nazvala imenom.

– Pišite po savjesti. Ima toliko toga o čemu bi se trebalo pisati, a vi dižete prašinu zbog psa. To bi bilo sve – zaključila je razgovor i prekinula telefonsku vezu.

07. svibanj 2024 18:26