StoryEditorOCM
ViralHIT DANA

‘Prva frizura Srbije‘ ponovno pada zbog prostitucije: osumnjičen je za trgovinu ljudima, policija ga uhitila i oduzela mu veliku svotu novca

Piše PSD
7. travnja 2022. - 15:03

Pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave Smederevo, u suradnji s Višim državnim odvjetništvom, uhitili su Lj. V. (55) i J. J. (62), zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo trgovine ljudima, piše Blic.

Oni se sumnjiče da su, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Smedereva, gostima omogućavali seksualne odnose sa djevojkama koje su vrbovali i to u zamjenu za novčanu naknadu.

Policija je od osumnjičenih oduzela novac u iznosu od 230.000 dinara, koji je, kako se sumnja, stečen podmićivanjem djevojaka. Sumnja se da su gosti, prema prethodnom dogovoru, dio novca uplatili radnicima objekta za korištenje prostorija na prvom katu do kojih se dolazilo kroz skriveni prolaz, a ostatak djevojkama koje su pružale seksualne usluge.

Osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, privedeni višem državnom odvjetniku u Smederevu, na čiji prijedlog im je Viši sud u Smederevu odredio pritvor do 30 dana.

Ljubiša Vasić, poznat po nadimku Prva frizura Srbije, ponovno je uhićen u Mihajlovcu kod Smedereva zbog sumnje da je s konobarom J.J. prevario djevojke. Vasić je već bio uhićen 2010. i 2012. zbog posredovanja u prostituciji.

image

Prva fizura Srbije

Mup

 

06. svibanj 2024 07:07