StoryEditor
ViralSAMO ČOVIK

Prvo pojavljivanje Borisa Rogoznice nakon kraha braka s Doris Pinčić. Na Zagrebačkom festivalu izvest će pjesmu znakovita naziva

Piše M.P.
28. studenog 2020. - 16:08
Duje Miliša

Na 68. Zagrebačkom festivalu koji će se održati 29. siječnja iduće godine nastupit će i Boris Rogoznica. Zadranin će izvesti pjesmu znakovitog naziva "Samo čovik" koju uz njega supotpisuje i Antonija Šola.

Bit će to prvo Borisovo pojavljivanje u javnosti nakon što se u kolovozu doznalo da je varao suprugu Doris Pinčić s bivšom kandidatkinjom Farme, tatoo majstoricom Alex Ognjenom. Samo nekoliko mjeseci prije toga o majci svoje dvoje djece govorio je u superlativima u RTL-ovoj emisiji Exkluziv kada je priznao da je njihovu braku došao kraj.

Tada je rekao da sedmogodišnjoj bračnoj sreći nije presudila treća osoba, no ubrzo se ipak pokazalo suprotno. Kako bi se ispričao za nanesenu štetu i ublažio situaciju nakon što se saznalo za njegovu aferu Storyju je rekao: "Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način.

Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio 'muškim hormonima' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana."

Pjevač se od tog trenutka u potpunosti povukao iz medija, među ostalim je zaključao i svoj Instagram profil. Doris Pinčič, pak, na drušvenim mrežama uz svoje još uvijek drži i njegovo prezime - Rogoznica.

27. srpanj 2021 10:32