StoryEditorOCM
ViralDAN POSLIJE

Reakcije na ispadanje Vlatke Pokos u ‘Plesu sa zvijezdama‘ na društvenim mrežama su hit, izdvojili smo dojmove gledatelja

Piše MOZAIK SD
14. ožujka 2022. - 10:23

Vlatka Pokos prva je zvijezda koja je ispala iz showa Nove TV 'Ples sa zvijezdama', a iako nije imala najmanje bodova prema ocjenjivanju žirija, publika je odlučila da ona treba napustiti emisiju, piše Jutarnji list.

To je pak izazvalo podijeljene reakcije na društvenim mrežama pa je tako bilo onih koji smatraju da je Vlatka ispala 'potpuno zasluženo', a neki su pak smatrali da bi se Vlatka trebala vratiti 'u ulozi voditeljice'.

image

Vlatka Pokos i Mateo Cvenić

Luka Dubroja

"Vlatka ne zna prihvatiti poraz... S tim izjavama baš nisko pada", "Prenapadna, nerealna i ne zna gubiti", "Vidno razočarana", "Kanada izdrži, Vlatka se vraća", "Zasluženo ispadanje... Nema ni trunku ritma u sebi, drvena totalno" - glasili su neki od komentara na nastup Vlatke Pokos.

"Ja sam odmah komentirala da bi Vlatka trebala voditi ovu emisiju, zar Nova TV nema voditelje kad im Maja vodi svaku zabavnu emisiju?", "Vlatka je trebala voditi ovu emisiju,a ne negledljiva i neslušljiva Maja! Voditelji 0 bodova,žiri 0 bodova" - glasili su neki od komentara, piše Jutarnji list.

"Ono njeno na kraju kako bi Maji 'preotela' posao, sve je reklo o njoj", poručila je jedna gledateljica. "Zašto? Pa to i je njen posao", branila je druga Vlatku.  "Ne, taj specifičan posao nije njen. Neumjesan komentar", zaključila je ljutito.

"Nije baš neka plesačica, niti mi je nešto posebno simpatična, ali definitivno nije zaslužila odlazak. Ako usporedimo nju i Asima, ona je za njega majstor plesa."

 

27. travanj 2024 03:14