StoryEditorOCM
ViralNOVA ULOGA

Rihanna pokazala trudnički trbuh u centru snježnog New Yorka, pogledajte fotografiju! Zvijezda se povukla iz javnosti, a onda iznenadila sve!

Piše Piše M.P.
31. siječnja 2022. - 20:28

Popularna pjevačica s Barbadosa koja je osim u glazbenim jako uspješna i u modnim te poduzetničkim vodama uskoro će se okušati u novoj životnoj ulozi.

Naime, Rihanna u 34. godini čeka svoje prvo dijete.

image
Image Press Agency/AFP

Rihanna i A$AP Rocky poznaju se još od 2013. godine kada je ona glumila u spotu za njegovu pjesmu "Fashion Killa" te se oduvijek šuškalo kako među njima postoji nešto više, a napokon je potvrđeno da očekuju dijete, piše RTL.

S dečkom, glazbenikom poznatim pod nadimkomA $AP Rocky uhvaćena je u centru New Yorka gdje je ponosno pokazala trudnički trbuh, piše Daily Mail.

Budući roditelji zaljubljeno su pozirali i ovaj put svima dali do znanja da će uskoro postati roditelji. Iako nije potvrdila sretnu vijest za američke medije, Rihanna je, sudeći po veličini trbuha, već nekoliko mjeseci u drugom stanju, objavio je RTL.

image
Randy Brooks/AFP

Pjevačica i A$AP Rocky zaljubljeni su do ušiju, a nedavno se počelo šuškati i da se par zaručio. O njihovoj se vezi počelo govoriti nekoliko mjeseci nakon što je ona prekinula s milijarderom Hassanom Jameelom početkom 2020. godine.

image
Roberto Finizio/AFP
24. travanj 2024 22:56