StoryEditor
ViralSRETNI PAR

Rodila u tajnosti preko vikenda: Gigi Hadid i Zayn Malik vijest da su postali roditelji danima su krili, konačno su sve otkrili objavama

Piše PSD
24. rujna 2020. - 08:28
Angela Weiss/AFP

Gigi Hadid i Zayn Malik postali su roditelji.

Sretnu vijest zvjezdani je par podijelio s milijunima svojih obožavatelja na društvenim mrežama. Iako se pretpostavljalo da je manekenka rodila već ranije prošlog tjedna, i to zbog objave njenog oca, investitora nekretnina Mohameda Hadida na Instagramu, Gigi je otkrila da se sve dogodilo ovog vikenda.

"Naša djevojčica nam se pridružila ovoga vikenda i već je promijenila naš svijet. Toliko sam zaljubljena", napisala je Gigi ispod crno-bijele fotografije na kojoj se vidi bebina ruka.

Vijest je sa svojim mnogobrojnim obožavateljima podijelio i Zayn.

"Nemoguće je riječima opisati kao se osjećam. Ljubav koju osjećam prema ovom sićušnom stvorenju izvan je mog razumijevanja. Zahvalan sam što sam je upoznao, što je mogu zvati svojom i na životu koji ćemo imati zajedno", napisao je glazbenik.

Bivši član One Directiona s manekenkom je u vezi od 2015., iako su prekinuli 2018. Ponovno su ih snimili zajedno tek u siječnju ove godine, a vijest o trudnoći Hadid je uspješno skrivala.

Mjesece lockdowna u Americi Gigi i partner su na farmi u Pennsylvaniji.

18. travanj 2021 08:36