StoryEditorOCM
ViralBESPLATNA REKLAMA

Ruska modna ikona Miroslava Duma Plitvice prozvala rajem na Zemlji, njenu objavu lajkale Reese Witherspoon i Kourtney Kardashian

Piše Sandra Lapenda Lemo/SD
9. kolovoza 2020. - 12:55

Miroslava Duma, svjetski poznata modna influencerica iz Rusije koju na Instagramu prati 1,6 milijuna ljudi proteklih dana odmara u Hrvatskoj. Jedna od osnivačica modnog portala Buro 24/7, čije se modno carstvo prema pisanju stranih medija prostire od njenog sjedišta u Moskvi do Mongolije, Meksika i Malezije, na svom se Instagram profilu pohvalila slikama iz nacionalnih parkova Plitvička jezera i Krka.


- Nakon pet mjeseci karantene, došla sam u raj na zemlji, beskrajno sam zahvalna. Želim s vama podijeliti ovu ljepotu, ljubav i sreću - nacionalni par Plitvička jezera koji se nalazi na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine bio je na mojoj listi želja godinama. A jedan od razloga zašto sam ovamo htjela doći je i jer je s ovih područja i jedan od najvećih izumitelja svih vremena - Nikola Tesla - napisala je u svom postu Ruskinja i pritom se zahvalila svojoj prijateljici i poslovnoj suradnici Mireli Forić-Srni, supruzi bivšeg nogometnog reprezentativca Darija Srne.

Uz sliku iz NP Krke modna carica, kako joj tepaju mediji, napisala je pozdrav "iz Majke Zemlje", a njen post lajkale su mnoge poznate zvijezde poput Reese Witherspoon i Kourtney Kardashian.
Mira je u prosincu prošle godine objavila da boluje od rijetke plućne bolesti, ne želeći pak otkriti o kojoj se točno bolesti radi. Ta zastrašujuća vijest natjerala ju je da u potpunosti promijeni svoje životne navike.

View this post on Instagram

L?VE from M?THER Earth ? #Summer2020

A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on

- Početkom ove godine dijagnosticirana mi je rijetka plućna bolest i dano sedam mjeseci života. Tada je bilo strašno, ali gledajući unazad, shvatila sam da je posljednjih nekoliko mjeseci oporavka bilo najsretnijih u mom cijelom životu. Odjednom sam prestala trčati i shvatila sam koliko volim život, koliko je predivan naš svijet i koliko jako želim ostati na njemu - napisala je tada u postu te dodala:


- Cijeli svoj život tražila sam odobrenje i bila opterećena lajkovima, kako u stvarnom tako i u virtualnom svijetu, a pritom nisam shvaćala da zapravo moram naučiti kako se sviđati sama sebi. Uspjeh za mene danas više nije mjerljiv vanjskim indikatorima, nego onim što je iznutra. Mjerljivo je mojim zdravljem i zdravljem onih koje volim - priznala je modna urednica koja je jedna od suvlasnica brenda Pangaia.

Riječ je o brendu koji čini skupina kreativaca koji su nekada radili za najpoznatije modne brendove, a ujedinili su se jer dijele istu ambiciju - korištenje novih tehnologija u izradi odjeće koje neće gušiti planetu.
Duma je udana za ruskog preduzetnika Alekseja Mikeva s kojim ima troje dece. Nakon što je diplomirala međunarodni biznis, sa samo 26 godina pokrenula je medijsku platformu "Fashion Tech Lab" i već tada postala svjetski poznato ime u modnoj industriji.

25. travanj 2024 15:51