StoryEditor
ViralJOŠ JEDAN POSJET

Samozatajni oskarovac Rami Malek s djevojkom uživa u Hrvatskoj, fotografi ih snimili na terasi zagrebačkog hotela

Piše Jutarnji.hr
22. travnja 2021. - 20:49
Američki glumac Rami Malek na terasi hotela Esplanade uživa u društvu djevojke Lucy BoyntonSrđan Vrančić/Cropix

U centru Zagreba je započelo snimanje britanske serije "The Ipcress File", a s ekipom serije u metropolu je stigao još jedan slavni gost, oskarovac Rami Malek. U Hrvatsku je, očigledno, došao kako bi bio podrška svojoj djevojci Lucy Boynton, a ne kao dio ekipe, piše Jutarnji.

Fotografi Cropixa su ih snimili kako se druže na terasi ekslkuzivnog zagrebačkog hotela Esplanade. Malek je, dok je Lucy provodila naporne tjedne na setu u Liverpoolu, uživao u Miamiju, a sada joj se odlučio pridružiti.

image
Američki glumac Rami Malek na terasi hotela Esplanade uživa u društvu djevojke Lucy Boynton
Srđan Vrančić/Cropix

Paru koji se upoznao na snimanju filma "Bohemian Rapsody" u kojem je Malek glumio Freddieja Mercuryja, a ona Freddiejevu djevojku Mary Austin, ovo nije prvi zajednički boravak u Hrvatskoj. Bili su tu i prošle godine, nekoliko ljetnih tjedana proveli su na Jadranu, a fotografi su ih uspjeli snimiti na Braču.

image
Američki glumac Rami Malek na terasi hotela Esplanade uživa u društvu djevojke Lucy Boynton
Srđan Vrančić/Cropix

I Boynton i Malek iznimno su samozatajni, on čak nema ni profile na društvenim mrežama, rijetko daju intervjue, a i tada ne vole govoriti o svojoj vezi. No, ona je, čini se, poprilično čvrsta, a dokaz da ljubav cvjeta je i činjenica da je Malek u komplicirana pandemijsak vremena odlučio krenuti na put preko oceana da bi sa svojom zaposlenom djevojkom proveo neko vrijeme.

Ekipa serije u Hrvatskoj će se zadržati do sredine lipnja, a osim u Zagrebu snimat će i u Splitu, Rijeci i Opatiji. 

14. svibanj 2021 22:21