StoryEditorOCM
Viral‘PRIVREMENA MJERA‘

Severina na društvenoj mreži prozvala Vladu i sutkinju koja ‘zavlači slučaj‘ borbe za skrbništvo nad sinom: Vas dvoje ste mi oduzeli dijete...

Piše M.P.
28. listopada 2020. - 13:00

Severina Kojić na Facebooku je objavila status u kojemu ponovno otvoreno progovara o oduzimanju skrbništva nad 8-godišnjim sinom Aleksandrom. Prozvala je Vladu i sutkinju koja "zavlači slučaj".

Naslov njene objave je "Za svu djecu stradalu od korupcije u državi", a osvrće se i na nedavan tragični slučaj kad je 22-godišnji Danijel Bezuk na Markovom trgu pucao najprije na policajca, a potom sebi oduzeo život.

"11 mjeseci nije "privremena mjera". 11 mjeseci je otuđivanje djeteta od majke. Gospođa sutkinja koja je i dosudila ovu mjeru i dalje zavlači slučaj, vjerojatno do nekog novog skijanja s jednim klijentom... U međuvremenu, mali Ivica je rekao da će se boriti protiv korupcije u sudstvu, a mali Perica se čudi što je jedan mladić pucao na Vladu i poslije na sebe. Perice, ljudi pucaju po šavovima, jer su vam socijalne službe zakazale. Imate loš sustav, Ivice i Perice, a vi se svađate oko nekog opskurnog kluba. Što se mene tiče, Perice i Ivice, vas dvojica ste mi oteli dijete", napisala je Severina uz snimku pjesme "Rođeno moje".

Prije 11 mjeseci sud je odredio privremenu mjeru prema kojoj Aleksandar više ne živi s majkom. Dječak je od tada s ocem Milanom Popovićem, a Severina dijete ima pravo viđati utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda. Dijete može preuzeti u subotu u 10.00, te bi ga ocu trebala vratiti u nedjelju do 20.00 sati.

Privremenu mjeru donijela je sutkinja Tea Golub, a u presudi je odlučila da Aleksandar živi s ocem koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta. Mjerom je regulirano i druženje majke i sina tijekom ljetnih i zimskih praznika, te državnih i vjerskih blagdana.

19. travanj 2024 06:33