StoryEditorOCM
ViralDRUGAČIJA OD DRUGIH

Severina otkrila kako je dobila ime i nasmijala ekipu. Sve je krenulo od djedove ideje koju majka nije htjela prihvatiti, ali onda se umiješao susjed

Piše PSD
28. kolovoza 2021. - 13:33

Mnogi roditelji za svoju djecu biraju unikatna imena, bilo da vjeruju da je sudbina zapisana u imenu, bilo da jednostavno žele da se upravo njihov potomak istakne u masi.

Roditelji naše najpoznatije pjevačice nisu pogriješili, jer Severinino ime nije promaklo nikome u regiji. Za srpske je medije otkrila kako ga je dobila.

- Mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Djed je davao imena djeci po stranama svijeta, vjerovali ili ne. Imao je četiri sina - Sever, Jug, Istok, Zapad, a kći je bila Danica. Međutim, moja baka to nije željela - otkrila je pjevačica u zabavnoj emisiji AmiG show.

- Tako je onda moj otac dobio drugo krsno ime. Međutim, ipak je zadržao iz nepoznatog razloga ime Sever, a ja sam tako dobila ime Severina. Postojao je i susjed preko puta kuće koji se zvao Severin... Tako da... Ali ipak mislim da je zbog oca' - nasmijala se Severina.

23. travanj 2024 04:17