StoryEditorOCM
ViralPROGOVORILA O SVEMU

Shakira prvi put o razvodu od Piquea: ‘Ovo je kao ružan san. Sve sam uložila u tu vezu...‘

Piše JL
21. rujna 2022. - 21:35

Kolumbijska pjevačica Shakira (45) u intervjuu za Elle iskreno je progovorila o jednom od najtežih i najmračnijih razdoblja u svome životu. Ovo je prvi put da se vlasnica hitova "Loca" i "She Wolf" osvrnula na razvod od Gerarda Piquéa (35), koji je potvrđen u lipnju ove godine. Glazbenica se također suočava s optužbama za poreznu prijevaru - naime, španjolske vlasti optužuju je za neplaćanje poreza u razdoblju od 2012. do 2014., što ona kategorički poriče.

- Oh, stvarno je teško govoriti o tako osobnim stvarima, pogotovo u intervjuu... Šutjela sam i pokušala sve procesuirati. Hm, da, teško je, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to i zato što sam pod povećalom javnosti i zato što naš razvod nije običan razvod. Situacija je bila teška i za djecu i za mene, dijelom i zbog paparazza koji nas nisu puštali na miru. Pokušavala sam u svakom trenutku zaštititi djecu, to je moja misija broj jedan u životu - rekla je za Elle Shakira, majka dvojice sinova, Milana (9) i Sashe (7).

- Ali naravno da ih je sve ovo pogodilo. Čuju stvari u školi, od svojih prijatelja, naiđu na neke jako neugodne vijesti na internetu... To je stvarno uznemirujuće za dvoje djece koja pokušavaju razumijeti razvod svojih roditelja. I ja se ponekad osjećam kao da je sve ovo ružan san iz kojega ću se u jednom trenutku probuditi. Ali ne, ovo je ipak stvarno, to razočaranje, kad vidiš da se nešto tako sveto i posebno, a ja sam tako doživljavala svoj odnos s ocem svoje djece, pretvara u nešto vulgarno i jeftino. Najgore od svega, sa svime time morala sam se nositi dok je i zdravlje mojega oca bilo ugroženo - iskreno govori pjevačica.

Istaknula je i kako je od samoga početka vjerovala u obiteljske vrijednosti i sanjala da će njezina obitelj trajati zauvijek, a doživjeti razbijanje toga istoga sna na komadiće za nju je bila jedna od najbolnijih stvari kroz koje je morala proći.

- Mogu samo reći da sam uložila sve što sam imala u ovu vezu i svoju obitelj. Preselila sam se u Barcelonu i stavila svoju karijeru u drugi plan. Bila je to žrtva iz ljubavi i upravo to mi je pomoglo da izgradim neraskidivu vezu sa svojom djecom. Ali bez obzira na sve što se dogodilo između nas, Gerard je i dalje otac moje djece. Duboko vjerujem da ćemo oboje misliti na budućnost naših sinova i njihove životne snove - kaže Shakira, koja se sa španjolskim nogometašem još nije službeno dogovorila oko skrbništva nad dvojicom dječaka.

Upitana što misli o Piquéu i njegovoj povezanosti s drugom ženom, pjevačica je iskreno rekla kako je i sama ostala "iznenađena" prekidom njihove veze, ali smatra kako su "pojedinosti ipak nekako previše privatne da bi ih u ovom trenutku podijelila s javnosti".

Što se pak tiče optužbi za poreznu prijevaru, Shakira i dalje tvrdi kako nije kriva.

- To su lažne optužbe. Nisam provela dovoljno vremena u Španjolskoj da bih se smatrala rezidentom te zemlje. Platila sam sve što su tvrdili da dugujem, čak i prije nego što su uopće pokrenuli tužbu. Dakle, ne dugujem im ništa. Španjolska vlada koristila se ‘pokvarenom medijskom kampanjom‘ kako bi okrenula ljude protiv mene. Uvjerena sam da će pravda prevladati u moju korist - zaključila je pjevačica.

23. travanj 2024 22:27