StoryEditorOCM
ViralVIŠE OD SAPUNICE

Show nakon showa: Luka ne skriva koliko je opčinjen Ingrid, nesuđena mu Nadia uzvraća cajkom. I u SAD-u je jedan Hrvat pao na zanosnu doktoricu

Piše PSD
21. svibnja 2020. - 21:25

Vijest da su se nakon završetka snimanja showa "Brak na prvu" strastveno zaljubili spisateljica i ekspertica za veze (uloga koja joj je dodijeljena u RTL-ovom projektu) Ingrid Divković i mladić Luka Budak, koji je u emisiji tražio ljubav i srodnu dušu, naišla je jučer na veliku pažnju javnosti.

Ingrid je, naime, zajedno s kolegama ekspertima, Itom Štefanek i Borisom Blažinićem, 29-godišnjeg Budaka pokušavala spariti s Nadijom Amić, ali od toga nije bilo ništa.

Vrlo brzo planulo je između 35-godišnje Ingrid i šest godina mlađeg Luke.

"Sve te vodilo k meni, iz daljine, iz mraka... Sve te vodilo k meni, već od prvih koraka...mada ništa nisi rekla, ja sam znao, ja sam znao, iz tih kretnji i porijekla: Sve je isto, sve je "kao".

Sve te vodilo k meni, sve što rode samoće, mala primorska mjesta, isti pisci i ploče...kad te baci kao lađu noćni val do moga praga, nije bilo teško znati da mi moraš biti draga, da mi moraš biti draga...

Sve te vodilo k meni, tvoje oči i usta, Tvoje ljubavi mrtve, moja loša iskustva... Mi smo bili na početku istim vinom opijeni, I kad si išla krivim putem - sve te vodilo k meni, sve te vodilo k meni..." - citirao je zaneseno Luka prije sat vremena i Arsena Dedića na svom Instagram profilu, što zorno svjedoči razinu zaljubljenosti.

Ali i činjenicu da im očito ne smeta medijska pažnja koju je polučilo priznanje njihove veze.

"U show sam ušao otvorena srca spreman ostvariti dublju ljubavnu vezu, ali to se nije dogodilo. A što se tiče ovakvog scenarija nakon showa, to nisam mogao ni zamisliti.

Nakon kave u Zagrebu nisam mogao vjerovati u postojanje jedne takve osobe. Količina topline i dobrote koja iz nje zrači jednostavno mi je zaokupila misli do dana današnjeg..." - ispričao je zaljubljeni Budak u intervjuu za RTL.

"Baš mi je drago da ste se našli i da vam je RTL-ov projekt promijenio život, pratila sam emisiju i evo ko bi rekao.. svu sreću vam želim, oboje ste predivni ljudi super karaktera i osobnosti, uživajte" - napisala je pratiteljica riječi podrške.

Druga je po lokaciji na kojoj je Budak snimljen na fotografiji prepoznala da se nalazi kod drage, budući da Ingrid živi u Rijeci.


Kako je Luka ranije otkrio kako je uslijed pandemije ostao bez posla, istakao je i kako je imao veliku podršku od svih dragih ljudi, pa tako i Ingridinu.

U danu kad su se svi raspisali o vrućoj romansi, na specifičan je način reagirala Lukina nesuđena partnerica iz showa, Nadia Amić.

Ona je na instatstoryju, naime, citirala cajkaški hit.

"O mom poštenju pričaju najveće kurvetine, o mom intelektu najveće glupače, o mojoj ljepoti najveće nakaze", objavila je Nadia.

image
Objava Nadije Amić


RTL otkriva i kako Ingrid i Luka nisu jedini neočekivani par kojeg je iznjedrio show "Brak na prvu".

Isto se dogodilo i u šestoj sezoni američke verzije showa i to, raklo bi se po prezimenu, kandidatu hrvatskih korijena.

Jon Francetic se, naime, prijavio u show "Married At First Sight" i ondje pokušavao izgladiti probleme sa Molly Duff, za koju se vjenčao, u čemu im je pomagala bračna savjetnica dr. Jessica Griffin.

Razlike su ipak bile prevelike, Jon i Molly su se razišli, ali su Jessica i Jon započeli ljubavnu vezu.

Jon je Molly zaprosio u travnju 2019. u Grand Canyonu, a ove godine planiraju vjenčanje.

23. travanj 2024 11:41