StoryEditorOCM
Viral‘BABA, NE DAJ VRTA‘

Šime Vrsaljko reagirao na pitanja razvodi li se i nosi li Slovenka Kaja njegovo dijete: Ne mogu razumjeti da skačete po vrtlu babe Anđe i dida Jose!

Piše Mozaik SD
28. veljače 2022. - 14:52
'Ne shvaćate da će vas Anđa motikom ispeglati ako joj budete skakali po vrtlu! Baba, ne daj vrta, volim te!' - poručio je popularni nogometašJure Mišković/Cropix

Urnebesnom objavom Šime Vrsaljko reagirao je na "nogometno-estradno-ljubavnu" temu dana: razvodi li se, je li za to "kriva" bivša slovenska "Playboyjeva" zečica Kaja Vidmar i nosi li Kaja njegovo dijete?

Zadarski nogometaš ovako je na Instagram storyju pojasnio kako stoje stvari:

"Mogu razumjeti interes medija za moj privatni život. Ne mogu shvatiti da skačete po vrtlu babe Anđe i dida Jose...

Zovete njih na telefon kako bi došli do odgovora na sve što vas interesira, a ne shvaćate da će vas Anđa motikom ispeglati ako joj budete skakali po vrtlu! Baba, ne daj vrta, volim te!" - poručio je Vrsaljko.

image
Instagram

Nitko zasad, naime, nije dobio službenu potvrdu vijesti da se razvodi jedan od najpopularnijih među Vatrenima, te da je u Šimin život ušetala atraktivna plavooka Slovenka, Kaja Vidmar, koja je, da cijela priča dobije na maksimalnoj dramatičnosti, i trudna.

Mediji su pisali kako Matea Vrsaljko svoga supruga Šimu nije posjetila u Madridu, gdje živi i igra za Atletico Madrid, već godinu i pol dana, a nedavno je maknula i njegovo prezime s društvenih mreža.

image
Šime Vrsaljko s bivšom suprugom Mateom
Luka Gerlanc/Cropix


RTL je objavio kako Šime već neko vrijeme ljubi 26-godišnju bivšu Playbojevu zečicu i influencericu iz Slovenije.

Atraktivna Slovenka također živi u Madridu, gdje je završila školu kožarstva i šivanja, a za slovenski 24ur u nedavnom intervju je rekla da živi sa svojim vitezom koji je njezin motivator i podrška, te je potvrdila da je trudna i čeka djevojčicu.


Kaja je nedavno na društvenim mrežama objavila dvije fotografije sa svojim princom iz sjene. Nagađa se da je riječ o Vrsaljku jer je par viđen i na proslavi rođendana Šiminog kolege iz kluba, Jana Oblaka, a mnogi se zaklinju i kako je na fotografiji sjene para, koju je objavila Kaja na Instagramu, upravo kovrčavi Zadranin.

Točka na "i" svih pretpostavki i zaključaka bila je da su Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko očito par, jer se na fotografijama i jednog i drugog pojavljuje isti pas.

image
Instagram


Novinari koji su pokušavali doći do potvrde cijele ove sage, očito kod članova obitelji zadarskog Vatrenog, očito se nisu libili maštovitih "uleta" na teren.

Samo da ih ne dohvati baba Anđa...

04. svibanj 2024 00:04