StoryEditor
ViralREALITY ZVIJEZDA

Splitska ‘vampirica‘ ne odustaje od bivšeg muža Doris Pinčić: ‘Samo sam zbog Borisa napravila pletenice, idem u Rogoznicu da ga upoznam‘

Piše M.P./SD
21. srpnja 2021. - 22:44
Olja Einfalt MihovilovićPrivatan album

Iako je na Splitskom festivalu od Borisa Rogoznice, bivšeg muža TV voditeljice Doris Pinčić, doživjela hladan tuš, splitska reality zvijezda Olja Einfalt, ne odustaje od namjere da se upozna s njime.

- Volim slušati njegove pjesme, a na festivalu sam mu prišla iz prijateljskih razloga, da mu kažem kako smo možda čak i rođaci jer imam rodbinu u njegovom mjestu. Tamo kod Rogoznice i oko Sukošana. Međutim, prepao se kad me vidio s bičem u ruci, ne zamjeram mu, kaže Olja.

- Evo danas sam odlučila napraviti pletenice samo zbog njega, da mu u tako ležernom izdanju, pošaljem jednu pusu iz Splita, smije se 'vampirica', koja nakon nemile epizode od prošlog tjedna kad je nisu pustili na let u petak opet putuje u Beograd.

- Kupila sam novu avionsku kartu, sad ću napraviti PCR test i neće biti prepreke da me ne puste u avion. Ako najesen uđem u 'Zadrugu' sa svojim robom Kikijem, kojeg ste upoznali u 'Večeri za pet', svakako prije ulaska u kuću idem u Rogoznicu da napokon pokušavam upoznati Borisa. Kad me vidi možda i dobije inspiraciju za neku novu pjesmu, smije se Olja.

Podsjetimo, ona je na Splitskom festivalu čekala Rogoznicu iza pozornice želeći mu čestitati na nastupu i kazati da ima rodbinu u Rogoznici. Međutim Boris je pobjegao glavom bez obzira kad je ugledao Olju oboružanu bičem i u sado mazo izdanju.

image


 
item - id = 1114473
related id = 0 -> 1127755
related id = 1 -> 1127610
18. rujan 2021 14:58