StoryEditorOCM
ViralZADRANI NA FESTIVALU

Splitski backstage: Tomislav Bralić bio raspoložen za priču s kolegama, zatekli ga u razgovoru s Alenom Nižetićem, Markom Kutlićem...

Piše PSD
13. srpnja 2020. - 08:35

Događanja u backstageu Splitskog festivala redovito su publici jednako zanimljiva kao i ona na pozornici. Gdjekad i više od toga.

Ovogodišnja glazbena manifestacija na Prokurativama po mnogočemu će ostati specifična, i zbog manjeg broja publike, izostanka gužvanja na tribinama, pod arkadama.

Ni glazbenici stoga nisu činili prevelika "jata", kao što su to nekad znali i što je, između ostalog, i činilo zavodljivost glazbenog događaja.

image
Publika u finalnoj večeri
Ante Čizmić/Hanza Media


Naš je fotoreporter, kad je napravio đir, snimio tek Tomislava Bralića i Alena Nižetića u ugodnoj ćakuli.

Zadarski glazbenik bio je raspoložen za priču s kolegama, zatekli smo ga i u razgovoru s Markom Kutlićem, kojeg pratitelji HTV-ove "A strane", a i nekadašnje poklonice benda "Pravila igre" itekako dobro znaju.

image
Tomislav Bralić i Marko Kutlić
Ante Čizmić/Hanza Media


Jole i Alen Nižetić rado su pozirali u društvu Don Mattea, koji je u nekadašnja vremena dovozio Vlatku Pokos u kabrioletu na Prokurative, a i sam se okušao za mikrofonom kao "Vagabundov sin".

image
Jole, Alen Nižetić i Don Matteo
Ante Čizmić/Hanza Media


Svog kolegu i prijatelja Ivu Perkušića došla je bodriti i glumica Ana Gruica, u društvu supruga Borana Uglešića.

image
Boran Uglešić i Ana Gruica
Ante Čizmić/Hanza Media

Poznati splitski prilagodio je i styling festivalskom događaju, pri čemu je sandala stavila naglasak i na Aninu tetovažu.

Nakon neugodnih događanja proteklih dana, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara sinoć je na Prokurativama bio dobro raspoložen, u društvu supruge Daniele sa zanimanjem je pratio nastupe.

24. travanj 2024 05:55