StoryEditorOCM
ViralSPORT NAS SPAJA

Srpski mediji u deliriju, Đoković se u Melbourneu fotografirao s hrvatskim svećenikom i velikim navijačem Hajduka

Piše Pero Smolčić/SD
11. siječnja 2023. - 08:17

Zahuktava se teniska sezona, a vrije u Australiji. Kvalifikacije prvog Grand Slam turnira sezone, onog u Melbourneu, već traju, a čeka se početak glavnog turnira.

Najviše medijske pažnje odvlači srpski as Novak Đoković, posebno zbog prošlogodišnje zabrane dolaska jer se odbio cijepiti protiv COVID-19 virusa.

Sada je Novak tamo, a brojni se navijači žele fotografirati s njime. Jedan od njih je i hrvatski svećenik, ujedno i veliki navijač Hajduka, don Josip Papak.

Mladi se svećenik porijeklom iz Rame pohvalio na svojim društvenim mrežama fotografijama s Đokovićem, ali i Španjolcem Rafaelom Nadalom.

Srpski mediji odmah su se pohvalili Novakovom veličinom i zajedništvom uz naslove u stilu "Isplivala slika Novaka i hrvatskog svećenika, potez koji ruši predrasude".

O don Josipu Papku već smo pisali prošle godine kada je kao svećenik iz župe Prozor nakon svoje mlade mise razvio je Hajdukovu zastavu i tako na svoj način dao podršku splitskom klubu u vrijeme kada ga je čekao težak zadatak u Valenciji, gdje se suprotstavio Villarrealu u prvom susretu play-offa Konferencijske lige.

 

25. travanj 2024 19:22